RitvaPuolakka

Rakas Ouluni, olen takaisin!

Oulu, täällä taas olen!

Voit olla varma, että puutun epäkohtiin, kun niitä huomaan rakkaassa kotikaupungissani.

Ihana nähdä merta ja tuulenpuuskia. Ihmisiä, jotka puhuvat hienoa murretta. Syleilen joka katukiveä ja teitä jokaista!<3

 

Kotiseutu on kaikille tärkeä, joten tässä samassa yhteydessä sanon, että antakaa Isis-naisten lapsineen tulla kotiin. Meillä ihan varmasti riittää ammattitaitoa hoitaa tämä asia kunniallisesti. Lapset tarvitsevat hoitoa ja naiset kyllä Supon toimesta selvitetään, että ovatko turvallisuusuhkia.

 

He voivat jopa auttaa selvittämään näitä asioita. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006127449.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=dbc7a2bb32397b900baf22d17dec8147

 

Antakaa siis naisten ja lasten tulla kotiin!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Olen käsittänyt, ettei kukaan viranomainen varsinaisesti ole sulkemassa rajoja näiltä Suomen kansalaisilta, vaan kyse on siitä, miten paljon resursseja käytetään heidän hakemiseensa. Ehkä moskeijoista voisi kerätä pienet lahjoitukset tähän tarkoitukseen?

Osalla näistä islamilaisen kansamurhakerhon kannattajista saattaa olla syytteitä tulossa siinä lähialueella, Irakissa tai Syyriassa. Tämäkin olisi hyvä selvittää.

Muutoin kyllä blogistin kanssa samaa mieltä, ettei Suomen kansalaisten pääsyä kotimaahansa tule estää.

Ihan muusta aiheesta:
Miten olet seurannut Soiniin Korsossa kohdistuneen "hyökkäyksen" poliisitutkintaa? Minä en ole nähnyt mitään tuloksia. Olenkin ajatellut, että kyse oli turvallisuusharjoituksesta, joka vain uutisoitiin vähän toisin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Soinin jutusta ei mitään havaintoa. Itse uskon, että se oli feikki, josta tehtiin suuri numero.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos Risto kommentistasi. Ajattelen tätä ihmisen oikeudesta kotipaikkaansa. Minulla se kävi hyvin, kun kilpailutin muuttofirman.

Näille naisille se ei ole yhtä yksinkertaista, koska he voivat olla syyllistyineitä asioihin, jolloin pelkkä kilpailutus ei riitä.

Vaikea asia näiden naisten ja lasten kohdalla, mutta haluaisin kuitenkin antaa mahdollisuuden. Viranomaisten tehtävä on sitten arvioida, että onko kotiuttaminen oikeutettua.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Tervetuloa takaisin, eli miksi ikinä lähditkään?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos rakas ystäväni! Lähtemiselleni oli syynsä ja paluulleni on syynsä, mutta suurin syy paluulle on Oulu ja 89-vuotias äitini.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Pidin Ari siitä, että puolustit näiden naisten ja heidän lastensa oikeudesta tulla kotiin Suomeen.

Käyttäjän juholaatu kuva
Juho Laatu

On mahdotonta sanoa, missä mielentilassa kukakin palaisi kotiin. Mutta tietenkin kansalaiset voivat palata, kärsittyään ensin mahdolliset rangaistukset maissa, joissa ovat jotain rangaistavaa mahdollisesti tehneet.

Suomen ja muiden länsimaiden tulisi myös auttaa nykyisten vankileirien ylläpidossa. Taakan jättäminen kokonaan kurditaistelijoille ja muille paikallisille on kohtuutonta. Tässä tarvitaan kehitysapua. Asiaa voi ajatella myös niin, että jos suomen kansalaiset törttöilevät ulkomailla, Suomi voi rikkaana valtiona jossain määrin kuitata heistä muille kohdistuvia menoja. Ja kai jo kansalaisten nälkäkuolemalta ja taudeilta pelastaminen on yksi argumentti.

Sitten kun ja jos palaavat Suomeen, heidän kokemuksensa olisi hyvä kartoittaa, jotta tapahtuneesta opittaisiin, ja jotta rikoksiin syyllistyneet saataisiin kiinni. Suomessa kannattaa myös miettiä, onko lainsäädäntömme ajan tasalla siinä suhteessa, että ulkomailla vastaaviin tekoihin osallistuneet saavat jatkossa teoistaan oikeudenmukaisen rangaistuksen, eikä porsaanreikiä ole. Voisi ajatella, että useimmat vapaaehtoidet lähtijät ovat syyllistyneet ainakin jonkinlaiseen pahojen tekojen tukemiseen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Todella järkevää pohdintaa. Sinisilmäinen ei pidä olla, vaan ottaa kaikki näkökulmat huomioon, jota käsittääkseni virkamiehet ja kansalaisjärjestöt tekevätkin. Nyt varmaankaan naiset eivät uskalla kertoa koko totuutta, mutta Suomessa toivon mukaan sen tekisivät. Jos ovat tehneet pahoja, niin asiamukainen rangaistus, jonka jälkeen voisivat jatkaa normaalia elämää lapsineen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset