RitvaPuolakka

Seitsemän tähden liike

Seitsemän tähden liike on asettanut kansanedustajaehdokkaansa ja olen ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä.  http://xn--seitsemnthdenliike-rtbc.fi/

Olen siis menossa mukana, joten päivitin tietoihini puolueen. 

 

Ajatukseni ja kirjoitukseni ovat yhä omiani, mutta tietenkin kannatan Tähtiliikkeen sääntöjä, tavoitteita ja arvoja.

Alla oleviin asioihin meidän on pitänyt sitoutua, mutta kaikesta muusta saamme olla omaa mieltä ja ajaa niitä asioita, joita itse katsomme tärkeäksi, tehdäksemme tästä yhteiskunnasta paremman paikan asua ja elää.

 

"Ehdokkaaksi valittavien tulee:

1.    puolustaa Suomen itsenäisyyttä vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä,

2.    puolustaa Suomen puolueettomuutta vastustamalla Suomen sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi,

3.    kannattaa hallittua siirtolaisuus- ja maahanmuuttopolitiikkaa,

4.    taistella köyhyyden poistamiseksi ja tasa-arvon toteuttamiseksi kaikkialla,

5.    vahvistaa sekä maaseudun ja maakuntien elinvoimaa että suurkaupunkien asukkaiden hyvinvointia vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa."

 

Tämä siis ilmoituksena. Laitan myöhemmin tarkemman kirjoituksen omista vaaliteemoistani, mutta voitte halutessanne laittaa kommentteihin asioita, joita toivoisitte minun vievän eteenpäin.

 

Mukavaa ja aurinkoista päivää jokaiselle!:)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Uutta voimaa Uudellemaalle. Onnea matkaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos samoin Martti sinne Helsinkiin!

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

"2.    puolustaa Suomen puolueettomuutta vastustamalla Suomen sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi,"

Tuota kohtaa en itse hyväksy .

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Suomi ei pärjää ilman liittolaisia, valitettavasti. Tuollaisen kohdan toivomisen on samanarvoista kuin toivoa Suomen tekevän itsemurhan pahassa paikassa.
Noh, olihan joissakin muissa kohdissa asiaa, mutta kun jo aikaisemmin mainittu kohta on älytön, niin turha innostua muistakaan. Väyrysen liikkeet tulkitsen miehen omaksi vallanhimoksi (ja idän etujen ajaja) enkä todellakaan Suomen/suomalaisten asioiden eduksi. Valitettavaa. Ainoa hyvä puoli on ettei todennäköisesti kukaan heistä tule valituksi. Blogistilla muutoin on usein ok ajatuksiakin, mutta en voi toivottaa menestystä suunnan ollessa väärä/haitallinen suomalaisille.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sittenhän sinun on helppo valita muiden puolueiden välillä, kun yksi on pois laskuista.

Se on tietenkin totta, että Väyrynen tässä se moottori on. Itse en ole häntä henkilökohtaisesti tavannut, mutta mielenkiinnolla odotan keskusteluja hänen kanssaan näistä asioista. Paavolla on kuitenkin monenkymmenen vuoden kokemus sekä maamme sisä- että ulkopolitiikasta

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #9

Totta. Helppoa on. Väyrysestäkin helppoa muodostaa kuva (tarpeeksi materiaalia on eri vuosikymmeniltä) eikä se ole suomalaisten etua ajava. Ikävää.
Selvästikin osa ihmisiä vielä jaksaa olla eri mieltä. Siitä vain, vaikka vaikea ymmärtää perustaa moiselle.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ok. Itse olen ollut sotilaallista liittoutumista vastaan ja haluaisin kehittää omaa maanpuolustusta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Oman maanpuolustuksen kehittäminen on ok. Mutta kun se oikein vain ei tässä maailmassa riitä pienellä maalla suuren (ja muilta, juurikin liittoutumattomilta mailta, alueita popsivan) imperialistisen maan vieressä.

Ikävä juttu toki, ja mikäli Suomi olisi maantieteellisesti vaikkapa Sveitsin kohdalla, niin ymmärtäisin ajatuksiasi paremmin. Liittoutumattomuus Venäjän vieressä on veren kaivamista omasta nenästään odottaen vielä pahempaa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #8

Kun miettii nimenomaan Suomen geopoliittista asemaa, niin se asettaa meille suuren vastuun. Olemme idän ja lännen välissä, joten tasapainoilu näiden kahden välillä vaatii suurta diplomatiaa. Siksi pitää hyvin tarkkaan harkita mihin liittoihin olemme valmiita lähtemään mukaan, taataksemme omille kansalaisillemme rauhan.

Omaa maata, kansaa ja sen rajoja pitää puolustaa ja siksi omasta mielestäni meidän pitää etsiä ne keinot, joilla tässä onnistumme parhaiten. Olemalla sotilaallisesti liitoutumattomia, meille jää ainutlaatuinen asema rauhan rakentajana idän ja lännen välillä, mutta kuitenkaan unohtamatta oman maanpuolustuksen kehittämistä.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #11

Voi kaikin tavoin haluta rauhaa, muttei sillä ole mitään väliä mikäli toinen osapuoli haluaa omista syistään jotain muuta. Pidän pelkkään diplomatiaan Venäjän kohdalla luottavia äärimmäisen naiiveina.
No mikäli ilman apuja uskottavan puolustuksen haluatte, niin oletettavaa lienee sitten puolustusbudjetin todella reilu korotus. Polku kai se on sekin.

Jotenkin vain epäilen ettei tuokaan (liittoutumattomuus, mutta reilu puolustusbudjetin korotus) Väysyselle käy. Eli Suomi haluttaisiin tarkoituksella jättää mahdollisimman heikoksi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #12

En kyllä jaksa uskoa tuohon väitteeseesi, että Suomi haluttaisiin tarkoituksella jättää mahdollisimman heikoksi. Itse en todellakaan sitä halua, mutta olet nyt saanut sanoa mielipiteesi, joten turha tätä on sen kummemmin jauhaa.

Käyttäjän PekkaNrnen kuva
Pekka Näränen Vastaus kommenttiin #11

Ritva Puolakka, tuo oli kuin suoraan Ilkka Luoman kynästä :D

Suomi rauhan rakentajana idän ja lännen välissä :D :D :D kaikkea sitä saakin lukea ...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #16

Ihan minun omasta kynästä kaikki kommenttini ovat lähtöisin. Jos ei joku tajua Suomen ainutlaatuista geopoliittista asemaa, niin ei voi mitään.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #18

Millä tavalla Suomen geopoliittinen asema on ainutlaatuisempi kuin Viron, Latvian ja/tai Liettuan? Nämä kaikki saavat NATOn suojaa vuodesta 2004. Mitä”tajuamista” Baltian maiden päätöksen oikeaksi ymmärtäminen edellyttää? Venäjä on Suomen ainoa uhka.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #21

Ymmärrän oikein hyvin, ettet näe Suomen geopoliittista asemaa ainutlaatuisena. Minä sen näen ja varsinkin verrattuna mainitsemiisi maihin. Ei tarvitse kuin ottaa kartta käteen.

Mutta sait sanottua mielipiteesi tässä blogissa ja se riittää.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson Vastaus kommenttiin #11

Venäjän mielestä me olemme lännessä. Ei ole olemassa mitään idän ja lännen "välissä" olevaa limbo olotilaa joka suojaisi meiltä. Oletko koskaan analysoinut miksi entiset varsovan liiton maat jotka nyt ovat EU:ssa liittyivät heti NATO:oon kun oli mahdollista. Eivät he jääneet pohtimaan omaa ainutlaatuista asemaansa idän ja lännen välissä koska he tiesivät paremmin kuin me miten Venäjän telaketjudiplomatia toimii.
Miten ajattelit kehittää maanpuolustusta kun seisomme yksin? Kuinka paljon olet valmis lisämään puolustusbudjettiamme jotta Suomen ilmapuolustus saisi sekä torjuntahävittäjät että tarpeellinen määrä eri ohjussysteemejä ilmatilan puolustamiseksi?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #22

Hyviä kysymyksiä. En ole tarkemmin ehtinyt vielä näitä kustannuksia tutkia, mutta löytyykö tuolta Paavo Väyrysen blogista sinulle noihin vastauksia? http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2705...

Jos nyt oletettaisiin niin hypoteettinen ajatus, että pääsisin eduskuntaan, niin kyllä silloin pyytäisin alan asiantuntijoilta tarkkaa arviota, mitä Suomen puolustusvoimat haluaa.

Jos sinulla on ehdotuksia semmoisiin asioihin, joita voisimme tehdä kansakuntana ilman sotilaallista liittoutumista, niin ottaisin mielihyvin näitä kommentteja vastaan.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #11

"Olemme idän ja lännen välissä"

Ei nyt enää. Äänestettiin 90-luvulla että kuulutaan länteen.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Onnittelut. Sinulla on hyvät arvot niin kuin puolueellakin

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Hei Ritva, olemme täällä Usarissa kulkeneet yhdessä jo pitkän tien, ja vaikka emme samoja asioita kannata kovinkaan monia, niin toivotan sinulle onnea uuteen yritykseesi.....Olet minusta ns. Hyvä ihminen, jolle voi toivoa vilpittömin sydämin kaikkea hyvää ja lisäksi vielä kaunista kevättä:)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #13

Ihana Kaija, samoin ajattelen sinusta, olet varmasti ns. Hyvä ihminen! Ei meidän tarvitse olla kaikesta samaa mieltä, koska silloin ei keskustelua edes syntyisi. Kaikkea hyvää sinulle myös ja oikein kaunista kevättä:)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Toivotan menestystä vaaleihin!

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Hyvä Ritva, rohkeasti vaan eteenpäin!

Koeta saada "Otavaa" hieman vihreämmäksi ja enemmän ns. hoivamoodille (nuorten asiat ja vanhusten hoiva). Sitten kaikki Otavan tähdet olisivatkin kasassa - nyt Otavasta puuttuu kaksi tähteä...

Onnea matkaan! :)

PS. Osaatko sanoa, missä uusi Tähtiliikkeen logo on nähtävänä? Logokilpailun tulos?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos Kirsi!:)

Tähtiliikken sivuilta pitäisi löytyä logo. Teen itse tarkemman oman ohjelman asioista joita ajan, tässä lähiaikoina.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen
Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Onnitteluni Ritva! Täältä tullaan - hienoa olla mukana!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Aivan mahtava homma, kun meitä on monta naista tältä alueelta. Samoin onnittelut ehdokkuudesta myös sinulle Mirjami! <3

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Kiitos Ritva! Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #31

Kyllä vaan Mirjami, nyt voimme laittaa naisenergian yhteen miettimällä hyviä teemoja, miten voisimme parantaa tätä maatamme ja sen vähäosaisten hyvinvointia!

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Tästä uuteen logoon:

http://seitsemäntähdenliike.fi/upload/Image/T%C3%A4htiliikkeen_logo/tahtiliike_tekstilogo_nettiosoite_NETTIIN.png?857188

Olisiko ehkä tarvittu hiukan naisenergiaa tässä logoasiassa ;)

(PS. siirrä copypastella google-kenttään yllä oleva osoite, koska se ei näytä nyt aktivoituvan)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Moi Kirsi, juuri nyt tuo sivu ei aukea, eli onkohan jotain päivitystä meneillään.

Muistan kun sommittelit niitä logo-ehdotuksia ja mielestäni ne olivat hyviä, mutta ehkä miehet ovat päättäneet tästä asiasta;)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Ritva, kyllä minä sain sen auki, kun siirsin sen linkin suoraan googleen.

Joo - aika miehinen logo on. Ja samat värit kuin persuilla. Ja hieman sekaannuksen vaaraa Liike Nyt:in logoon.

Ja pyöreä muoto olisi ollut parempi rintanappiin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ok, voi olla jotain minun yhteyksissä vikaa, kun en pääse. Se on totta, että pyöreä muoto olisi ollut parempi rintanappiin, mutta kun en ole itse ole ollut päättämässä, niin en voi valittaa ja tähän on tyydyttävä.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Kopioi osoite uuteen välilehteen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #37

Kiitos Erkki, onnistui. Yritin suoraan mennä siihen.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Opetelkaa *-liikkeen likat tekemään toimivia linkkejä ☺ !

Linkki tähtiliikkeen tekstilogoon

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

En tiedä mikä noissa on vikana, koska nyt en ainakaan pääse koko sivustolle ollenkaan. Tehtäisiinkö siellä päivytyksiä, en osaa sanoa.

Mutta siihen asti kunnes linkit toimii, nautitaan Harri tästä!:) https://www.youtube.com/watch?v=bBfkhiheXqM

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #41

No tuo linkki ainakin toimii :)
Kiitos Ritva, kun toit sen esille.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset