RitvaPuolakka

Ritvan lepotuoli

  • Ritvan lepotuoli

Kuten ainakin vanhempi kaarti muistaa, niin aiemmin oli eräässä naistenlehdessä "Leelian lepotuoli", jonne ihmiset sattoivat laittaa kysymyksiään.

Nyt ajattelin, että sen voisi toteuttaa täälläkin, eli mitä meille ihmisten kuvat ja ajatukset tuovat mieleen nimenomaan tästä ihmisestä täällä blogistaniassa.

Olen muutaman kerran kertonutkin ajatuksiani ja tänään ritalan blogissa kerroin Pekka Toivoselle hänen pyynnöstään mitä ajatuksia minulla hänestä on. http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261712-hovioikeus-vahvisti-vast...

Jos haluat, niin laita kysymyksesi, niin kerron mitä itse ajattelen juuri sinusta. Tietenkin muutkin saavat osallistua kommentointiin, mutta heti kättelyssä sanon, että mitään henkilöön meneviä solvauksia en salli ketään kohtaan. 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (110 kommenttia)

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Anna palaa, pikkasen jo meinaa naurattaa mutta voihan vastaus vakavaksikin vetää :) .

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ei mitään, huipputyyppi, joka on sanojensa takana. Mielestäni tuolla ritalan blogissa oikein hyvin toit esille asioita mitä haluat sanoa ja mihin haluat ottaa kantaa.

Perheellinen mies, joka kysyy emännältä neuvoja tai ainakin muovihanskoja lainaksi muovailuvahan käytöön, ei koskaan voi olla väärässä:)

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Hieman asiasta sivuun. Olen joskus ajatellut, että kokoan tuohon "käyttäjän esittely" -kohtaan "parhaat" arvostelut. En kuitenkaan ajatellut pistää arvion antajan nimeä. Se olisi rehellistä, että itse ei kehuisi itseään. Tai pistäisikö sittenkin myös nimet siihen?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ehkä se kuitenkin auttaisi tulkintaa, mutta jokainen voi tietenkin kertoa itsestään mitä haluaa, eikä se todellisuus kuitenkaan aukea.

Anyway, näillä tiedoilla komea mies, jykevät leukaperät. Mies sanojensa takana. Hurmaa naiset mennen tullen ja palatessa.

Käyttäjän PerttiAaltonen kuva
Pertti Aaltonen

Olen horoskooppimerkiltäni kaksonen. Ilmeisesti pystyn antamaan erilaisen vaikutelman mitä olen. Ominaisuutta naisten hurmaamisesta en ole itse tunnistanut, mutta niihän se on, että omia vikojaankaan ei huomaa.

Hyväntahtoista huumoria täällä ei juurikaan esiinny. Pieni huumori joskus avaa lukkiutuneen tilanteen. Mielestäni ihmiselämä on liian lyhyt käyttää riitelyyn.

Kiitos kauniista sanoista. Toisten myönteinen kannustus on aina paikallaan. Tosin itse olen sellainen, että koen kehumisen hieman kiusalliseksi.

Komeudesta voisi sanoa, kuten eräs opiskelukaveri totesi itsestään: "Nykyisin rumat miehet ovat muotia, siksi minäkään en ole päässyt suosioon".

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #67

Kauneus tai komeus on tietenkin semmoinen asia, ettei se saa määrittää ihmistä liikaa. Osa ylpistyy ja tulee kopeaksi, ja se ei ole hyvä asia. Hyvä ulkonäkö tulee ihmisen sisäisestä hyvinvoinnista. Voi olla, ettei ole perinteisellä tavalla kaunis/komea, mutta ihmisen luontainen viehätysvoima vie mennessään.

Itseäni huvittaa sangen suuresti, kun omat lapseni ovat hyvännäköisiä, niin eräs ex-tyttöystäväni ääneen ihmetteli, että keneen ne ovat oikein tulleet..

No joo, tietenkin ihmisen pinnallinen arviointi pelkän kuvan perusteella ei tietenkään kerro paljoakaan, mutta kyllä kommentit jo antavat aika hyvän kuvan ihmisestä, vaikka emme tietenkään kerro ihan kaikkea mitä oikeasti ajattelemme. Ihmisen oikeasti oppii tuntemaan vasta sitten kun on jalat saman pöydän alla, jos sittenkään.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Saapi kertoa. Ja vähintään kolmella lauseella. Pitikö jotain kysyäkin? Mitä kello on?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Saanen käyttää "erittäin keljumainen persoona", mutta kuitenkin innoitti minua tekemään blogin, joten ei voi olla väärässä. http://ritvapuolakka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2422...

Arvostan sitä, että joku saa minut toimimaan. Kello on 19.03.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Kiitän ja kumarran arviosta. Yritän parhaani mukaan olla sen arvoinen. Sen verran mitä kohteliaimmin pyytäisin tarkennusta, että eihän Niemeläinen kovin paljon keljumpi ole? Niin jotta tiukemmalla otteella pääsisin rinnalle ja ohi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #56

Kyllä te Niemeläisen kanssa aika tasaväkisiä keljuudessa olette, kovalla kädellä olette minua kasvattaneet kumpikin. Yritän tosiaan ottaa opikseni, mutta periksi en tietenkään anna. Alan jopa pikkuhiljaa tykkäämään teistä molemmista, eli hieman pitäisikö teidän molempien terästää asennetta, etten ala lepsuilemaan;)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä en usko että oikeastaan kukaan tuntee sisimpääni kun en oikein itsekkään sitä tunne.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Rakas Taru, olet aina naisen ja heikomman puolella ja se on erittäin hyvä asia. Sinulle sopii Juicen biisi täydellisesti. https://www.youtube.com/watch?v=Uee0CFYmByE

"Kunpa sinut tuntisin paremmin
Silloin ehkä oppisin itsenikin
Vaikken koskaan luotasi poistunutkaan
Tulen uudestaan" https://lyrics.fi/juice-leskinen/kaksoiselamaa

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Tämähän on erikoinen ja hieno avaus. Arvostellaan luvan kanssa ja suoraan eikä selän takana. Tälläiseen roostaukseen uskallan juuri ja juuri osallistua. Kaikista ei olisi emännäksi tälläiseen, mutta jotenkin uskon että Ritvalla on kanttia olla miellyttämättäkin.

Saisiko minustakin arvion ja jos saa niin koeta nyt iskeä vähän vyön allekin että säilyy balanssi?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sinua en ainakaan vyön alle lyö, koska sinulla on niin hienot ja isänmaalliset mielipiteet. En edes keksi mitään huonoa sanottavaa, mutten liian siirappinenkaan halua olla. En nyt vaan oikeasti keksi mitään huonoa sanottavaa, mutta älä ylpisty, seuraan sinua. Olet siis loistava tyyppi, ainakin tähän asti!

Käyttäjän TimoKohvakka kuva
Timo Kohvakka

Kiitos! Parasta kehuissasi oli muistutus siitä vastuusta mitä ne kehut tuo mukanaan. Siitä miten helppoa on menettää nöyryytensä kun elämä silittää myötäkarvaan. Enpä ole minäkään sen yläpuolella.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #14

Joo, tämä oli juuri sitä mitä ajattelinkin, että huomaat. Vaikka olisit nyt kuinka hyvä tahansa, niin ihmisen pitää olla elämälle nöyrä. Vaikka nyt menisi kuinka hyvin tai olisi kuinka oikeassa, niin huomenna voi olla toisin.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minä kans tahdon ehdottomasti osallistua tähän keskusteluun. Minut myös pitää huomata!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Suloinen Sari, sinut on huomattu! Pidän siitä, että ajat työttömien ja heikompiosaisten asiaa. Konkreettisesti puutut epäkohtiin ja sanot sen myös ääneen. Mietin minkä biisin sinulle laittaisin. Toivottavasti pidät tästä Elviksen biisistä. https://www.youtube.com/watch?v=2En0ZyjQgU4

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kiitos. Tuo on yksi lemppareitani Elviksen biiseistä. Laitan sinulle vastalahjaksi samaa asiaa käsittelevän biisin.

https://www.youtube.com/watch?v=8EdxM72EZ94

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #13

Kiitos Sari! tämä Princen biisi on mun lemppari. https://www.youtube.com/watch?v=TvnYmWpD_T8

Jos voitte olla Tarun kanssa vähän aikaa emäntänä tässä blogissa, koska joudun poistumaan koneelta vähäksi aikaa. Palaan takaisin 21.00 mennessä, mutten halua laittaa kommentointia kiinni, enkä myöskään, että kukaan häiriköi tai solvaa ketään.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #15

Kivoja juttuja voimme kertoa ja tuhmia torua, mutta kenenkään viestejä emme pysty poistamaan. Kiitos luottamuksesta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #16

Kiitos Sari, tulin just kotiin ja luin nuo sinun kommentit. Tosi hieno varaemäntä olet ollut. Loistava juttu. Tämä oli siksi, ettei minua haittaa, jos minua haukutaan, mutten voi sietää sitä, jos minun blogissani haukutaan muita blogisteja. Se on ikäänkuin emäntä antaisi kotonaan haukkua vieraitaan, ja tämä on erittäin epähienoa käytöstä.

Hoidit siis hienosti hommasi, olit luottamukseni arvoinen.<3

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Antaa tulla Ritva, mielellänihän minä asetun arvioitavaksesi. Onhan tässä matkan varrella ollut erilaisia mielipiteitä itse kullakin "säädyllä".

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Ritva tulee ihan kohta. Ritvan luvalla emännöin hetken tässä blogissa.

Ainakin olet sanavalmis ja ärhäkkä ottamaan asioihin kantaa. Et kumartele kuvia ja olet rehellinen äänestäjillesi. Olet siis rehellinen.

Kuten kerroin, olen nyt Ritvan puolesta täällä, mutta älä huoli. Kyllä Ritvakin tulee vielä paikalla, kunhan maltat hetken odottaa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos, rehellisyys se maan perii. Katsotaan, onko Ritva kanssasi samaa mieltä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos Sari, hoidit hommasi hyvin ja vastasit Vesalle mitä itse ajattelet. Tästä pidän.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Vesa, olet yksi suosikkiblogisteistani, mutta meilläkin tulee yhteentörmäyksiä. Pahin taisi olla Soinin jutussa ja siitä olemme vieläkin varmasti eri mieltä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos ihmiset olisivat aina samaa mieltä, niin silloin ei keskustelua edes syntyisi.

Olet siis huipputyyppi, ja kaikkien huipputyyppien kohdalla on yksi harmillinen piirre, he ovat naimisissa. Jos tämä nyt kertoo vähän mitä sinusta ajattelen. Typerä, mutta naisellinen kommentti. Ota se kuitenkin kehuna. Pidän siis sinusta ja sinun ajatuksistasi ja luen ne aina huolella.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos. Jos me olisimme kaikesta samaa mieltä, niin eipä siinä tarttis paljon muuta kuin päätä nyökytellä ja sitähän ei täällä näkisi, jollei olisi skype käytössä.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Muistan aikanaan aina lukeneeni Eeva-lehden lepotuolia, jonka tekijäkin tiesin. Se teki lukemisenkin mielenkiintoisemmaksi.....Sinutkin "tunnen" Ritva jo varsin pitkältä ajalta. Olisikohan siitä noin jo kuusi vuotta mennyt aikaa? ...Muistatko sinä sitten minut?

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Olen nyt Ritvan luvalla täällä emännöimässä. Ritva varmasti muistaa sinut ja vastaa aikanaan. Istahda nyt penkille ja rentoudu kaikessa rauhassa. Mitä sinulle muuten kuuluu?

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Kiitos kysymästä Sari. Ja minulle kuuluu ihan kohtuullisen hyvää. Ykkösen uutiset katsottu ja nyt vain makaan tyynyjeni seassa mukavasti ja räpläilen tapani mukaan kännyäni. Liikaakin, kuten perheeni joskus sanoo:) ...Entä sinä Sari, kuinka voit itse? Terkkuja ja kivaa iltaa:)3

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen Vastaus kommenttiin #26

Itse asiassa viime aikoina on mennyt todella hyvin. En tiedä luitko tuon viimeisimmän blogini.

http://sarilait.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255139-mi...

Pääsin onneksi vaihtamaan ryhmää. Olen nyt ollut mukana ryhmässä, jossa tehdään retkiä luontoon, museoihin, kirppareille yms.

Kuten sanottu, minä en oikeasti tarvitse mitään kuntouttavaa työtoimintaa, mutta kun ne tilastot on pakko siivota, reissailen mieluummin kaupungilla kuin istun kuuntelemassa tylsiä luentoja, jotka eivät kuitenkaan johda mihinkään.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #33

Kiitos Sari mielenkiintoisesta linkistäsi. En ollut sitä nähnyt aikaisemmin, mutta nyt se oli todella vaikuttava lukuelämys näin heti sunnuntaiaamun ratoksi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Rakas Kaija, muistan sinut niin pitkältä ajalta, kuin ollaan oltu täällä yhdessä. Olet aina ollut tukenani, kun minulla on ollut surua. Olet puolustanut vapaata kielivalintaa, eli pakkoruotsi pois. Olet tuonut todella hienoja blogeja tänne kaikkien luettavaksi. Vaikken ole kaikkiin niihin kommentoinut, enkä ole kaikkia tietenkään lukenutkaan, niin tiedän, että sinun kirjoituksesi ovat aina takuuvarmaa. Et petä koskaan. Kiitos Kaija, että olet olemassa ja kiitos, että kirjoitat tänne hienoja, oivaltavia blogejasi. Arvostan todella sinua suuresti naisena ja ihmisenä ja elämän tarkkailijana.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Voi kiitos Ritva kauniista sanoistasi, jotka saivat varmasti punan kohoamaan poskilleni. Noin nättiä tekstiä en ole kyllä ansainnut, sillä tiedän puutteeni liiankin hyvin.- - Meillä on ollut aina hyvä yhteisymmärrys keskenämme monissa asioissa ja se jatkukoon edelleen toivon mukaan vielä monia vuosia eteenkin päin.... Kivaa iltaa sinullekin ja toivon mukaan jaksat vastailla tähän kivaan blogiisi vielä muutaman tunnin:) Minusta sinun vastauksesi ja luonnearviosi muista ovat olleet varsin osuvia. Olet tarkkasilmäinen tyttö!! Halit ja terkut.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #29

Kaija, minussa on se vika tai hyvä puoli, että sanon aina niin kuin ajattelen. Yleensä ihmiset eivät ymmärrä sitä, koska meidät ihmiset on opetettu sanomaan jotakin muuta, kuin ajattelemme.

Siksi minulla on useimmiten hankaluuksia tulla toimeen ihmisten kanssa, koska nämä ovat tottuneet siihen, että jos joku sanoo jotakin, niin se tarkoittaakin jotakin muuta.

Sanon nyt tässä vaikka esimerkiksi, että jotkut hymyilevät sinulle, mutta samanaikaisesti puukko on selän takana valmiina iskemään.

Itse en voi koskaan tehdä niin, koska mielestäni ainoa oikea tapa, on kertoa mitä ajattelee, vaikka se tuottaisikin kanssaeläjissä hämmennystä.

Eli siis Kaija, kaikki mitä sinulle sanoin, tarkoittaa juuri sitä, mitä sinulle sanoin. Halit ja terkut sinulle myös!<3

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio
Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Alsio saa siitä huutia, että tallaa minun kaupunkini katuja. Joka päivä, joka yö Oulu on muistoissani. Muistan joka ikisen katukiven siellä, Oulujoen, Hartaanselän, kaikki. Minä olen kateellinen, että sinä asut siellä ja minä täällä.

Se ei tietenkään ole sinun vikasi, vaan minun valintani. 88-vuotias äitini kun soittaa ja kertoo missä on käynyt ja kävellyt, niin sieluni silmät seuraavat hänen askeliaan pitkin Oulua.

Jaa, no mitä itse Alsiosta. Mahtava tyyppi, jolla on omat ajatukset, en voi moittia, päinvastoin. Kiitos Ari mielipiteistäsi!

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

No mutta, täytyyhän minunkin heittäytyä... :)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ihana, olin jo lyömässä hanskat kehiin! Onneksi Niemeläinen pelasti tilanteen.

Olet siis suunnillen maailman ärsyttävin jätkä, mutta sinulla on hetkesi. Joskus, aivan yllättävissä tilanteissa, olemmekin samaa mieltä ja siitä hämmästyn ja pidän tosi paljon.

Laitan nyt tähän Elviksen ja Celinen biisin, jonka olin jo ajatellut hyvän yön toivotukseksi. Me, siis minä ja sinä, olemme niin erilaisia, mutta niinhän nämäkin ovat. https://www.youtube.com/watch?v=UmXHkL3xiMU

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Kysyisin sinulta Ritva sitä, että kärsikö miehuuteni siitä, kun jäin kotiin hoitamaan pariksi vuodeksi kolme lastamme, kahtaa poikaa ja kuopuksena tytärtä, vaimon lähdettyä takaisin työelämään äityislomansa päätteeksi. Tämä tapahtui 80-luvulla.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Arto, ei varmasti kärsi, ainakaan minun mielestäni. Olet mielestäni ollut upea isä, että olet ajatellut perheesi hyvinvointia jäämällä kotiin hoitamaan lapsianne.

Kyyneleet tulevat silmiini, kun ajattelen kuinka hyvä isä olet ollut.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Aidosti vaatimattomana, ehkä toiseksi vaatimattomimpana Puheenvuorossa, en kehuja viitsisi kerjätä, mutta jos on jotain piiskaa, niin ...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Risto rakas, nyt tulee sekä piiskaa että raippaa.

Olet aivan mahtava mielipiteinesi, eli pidän sinusta tosi paljon. Jatka samaan malliin.<3

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Pistähän tulemaan arviosi, kiitos. Harmikeni Niemeläinen taisi napata jo ärsyttävimmän tittelin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Max, minä oikeasti pidän sinusta. Olet niin hemmetin ärsyttävä, joten minun tietenkin pitäisi seuraavaksi tehdä blogi, US-ärsttävimmät jätkät.

Sinä siis tietenkin olet siinä blogissa mukana. Mutta kuten ymmärrät, se kertoo myös tykkäämisestä. Minä oikeasti hymyilen nyt.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kiitos Ritva. Tiedän että osaan olla ärsyttävä ja vielä sinnikäskin, mutta en tee sitä ilkeydestä. Haluan vain muidenkin valaistuvan. Enkä laita hymiöitä, vaan luotan lukijan kykyyn tulkita.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #45

Olet todella upea mies, mutta ärsyttävä. Joskus tuntuu, että olet parempi jankuttaja kuin minä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #46

Koitan annostella vastaanottajan mukaan. Rankimmat annokset taitavat mennä Martti Asikaiselle ja Niko Kaistakorvelle, koska he ansaitsevat sen. Kevyitä heittoja voi pistää kelle tahansa, mutta nämä sankarit pystyvät käsittelemään oiketa argumenttejakin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #48

Ei onnistu, koska minä ajattelen täysin eri tavalla. Sinua ajattelen ihmisenä ja miehenä.

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen Vastaus kommenttiin #48

No jopas tuli kommentti vastaan. Täytyy myös itse antaa kunnia sinne, minne kunnia kuuluu. Max Stenbäck on ollut todellinen piikki lihassa ja tehnyt minusta huomattavasti tarkemman ja paremman argumentoijan. Kirjoittamisesta puhumattakaan. Max ei meinaan ole päästänyt ihan helpolla. Hän on pakottanut minut punnitsemaan sanat. Ihan jokaisen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #108

Hyvä Martti, nimenomaan näin. Kun on kovat luut vastassa, niin on ihan oikeasti pakko petrata omia sanomisiaan. Siinä mielessä Stenbäck on todellakin mies paikallaan.

Sinulla on hyvät blogit, mutta aina siis on vara parantaa meidän kaikkien. Onneksi joku sanoo sen ääneen, missä pitää parantaa.

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

Minä kestän Ritvan arvion - tänne vaan!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ilkka, mielestäni olet tosi sympaattinen ja isänmaallinen ihminen. Pidän tosi paljon sinun kommenteistasi.

Jatka samalla linjalla!:)

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen

#44: No kiitti...olen myös yleensä lukenut nämä sinun blogit ja olen tykännyt. Kiinnostavia näkökulmia ja mielestäni perustelet näkemyksesi hyvin.

Tässäpä kiitokseksi ihan vaan hyvää musaa, ilman sen kummempaa teemaa: Led Zeppelin - Kashmir
https://m.youtube.com/watch?v=ZDwotNLyz10

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #102

Kiitos Ilkka, tulee ihan nuoruus mieleen! Musiikkimaku kertoo myös paljon ihmisestä. Piti ihan muistin virkistämiseksi katsoa heidän live-esityksensä samasta kappaleesta. https://www.youtube.com/watch?v=hAzdgU_kpGo&ob=av3n

Käyttäjän IlkkaJanhunen kuva
Ilkka Janhunen Vastaus kommenttiin #103

#103: Komeasti jytisee myös tuo live-esitys vuodelta 1979....Joo, Led Zeppelin on meikälle ehkä sitä kaikkein parasta musiikkia...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #104
Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kuten olen aiemmin monta kertaa sanonut, niin Puolakka vei minulta jalat alta, laulamalla tämän biisin, joten kannattaa kokeilla. https://www.youtube.com/watch?v=C_CSjcm-z1w

Tietenkin rokkarina hän lauloin näin. https://www.youtube.com/watch?v=i_ScJvSpbmo

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Meetoo! Mihin me ollaan menossa?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Youtoo!:) Olet perussuomalainen äippä ja kohti eduskuntaa olet menossa. Olet rehellinen suomalainen nainen, jolle oma maa ja oma kansa ovat ykkösiä. Kun muistat, ettet ala mihinkään poliittiseen kieroiluun, niin kaikki ovet aukeavat lopulta sinulle.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara

Kiitos Ritva! Rehellisesti, kun peiliin pystyy itseään katsomaan ja keskustelemaan asioista muidenkin kuin samaa mieltä olevien kanssa, ollaan oikeilla poluilla. Siussa arvostan suoraan puhumista. Se taito puuttuu monelta. Se myöskin sitä rehellisyyttä, mitä kaivataan.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Allaoleva live-äänitys edustanee pehmeämpää puoltani:

https://youtu.be/prd8i2j-x8c

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ihana Harri, tuli mieleeni 1930-50 hämyinen elokuvien kapakka, melankolinen, Dashiell Hammett, Raymond Chandler, mies ja nainen. Upea kertakaikkiaan, kiitos!<3

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Kiitos Ritva kommentistasi. Osoitat myös hyvää kykyä aistia musiikin tunnelmia ja keinoja. Tämä blogisi, jos mikä, olisi ansainnut paikan 'karusellissa' tai jonkun Uuden Suomen pulitzerin.

Luonteeni mukaisesti käytän härskisti kaistanleveyttäsi postaamalla vielä toisen sopraanosaksofonilla soittamani kappaleen Harlem Nocturne.

https://www.youtube.com/watch?v=bBfkhiheXqM

Sen sävelsi Earle Hagen jo 1939, mutta se löi itsensä varsinaisesti läpi 1950-luvulla. Tunnetuksi se tuli 80-luvun 'Mike Hammer' -elokuvassa ja tv-sarjoissa. Onpa sitä käytetty strip-tease-esitysten taustamusiikkinikakin. Sopivan verkkainen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #96

Kiitos Harri. Hienoa, että näet tämän blogin merkityksen tälle palstalle.:)

Kaikin mokomin, saat laittaa vaikka kaikki kappaleesi, koska ovat aivan ihania. Kuuntelin myös tuon Mike Hammer -leffan version ja mielestäni sinun saksofonisi soi pehmeämmin..

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Laitanpa minäkin pääni vadille, ihan Tbilisistä käsin. Kuulunhan US-blogistanin vakiokalustoon vuodesta 2009 lähtien enkä aio lähteä tästä mihinkään.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ilmari, minähän olen tunnetusti heikkona älykkäisiin miehiin, eikä komeuskaan ole pahitteeksi;)

Kertoo rohkeudesta, että uskaltaa veneellä merelle ja Ritvan piinapenkkiin. Vaikka olenkin paha suustani, niin minulla on lämmin sydän.

Olet upea tyyppi, jolla on hyvät kirjoitukset, äläkä tosiaankaan lähde minnekään. Sydämelliset terkut halien ja pusien kera sinne Tbilisiin!

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Aina tuntuu hienolta kun kehutaan, aiheellisesti taikka aiheettomasti..lämmin tervehdys lämpimästä Georgiasta (josta takuulla kirjoitan kuvablogin vapaavuoron puolella).

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #58

Ok, pitääpä vierailla siellä vapaavuoronkin puolella. Tosi harvoin käyn siellä lukemassa, mutta korjaan tämän.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #61

Kaija, Ari, Juha, Sari ym, ym tietävät, että "kun puheenvuoro on hyvää kakkosluokkaa, niin vapaavuoro on ehdottomasti rentoa ykkösluokkaa".

Suosittelen kaikille, joita politiikkaa tai jyrkkiä mielipiteitä eivät kiinnosta hevoskakan vertaa.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

No Ritva, laitappa minustakin arviosi. :)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #59

Markku, sinä olet iso nallekarhu, jonka läpimään syleilyyn olen voinut aina luottaa. Olet aina ollut tukenani ja suositellut kommentejani sekä puolustanut minua. Siitä nyt julkisesti iso kiitos ja lämmin vastahalaus pusujen kera!:)<3

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula Vastaus kommenttiin #62

Hehee Ritva. Myös Armaani kutsuu minua Isoksi Nallekarhuksi, kiitos Ihana Ritva. <3 <3

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Oikeastaan kaikkia on nyt imarreltu ja kehuttu . Niin todennäköisyys laskennal luotan siihen että kehut muakin :)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hitto kun olen nyt niin hyvällä tuulella, kun äitini soitti, että en oikein osaa keksiä mitään huonoa sanottavaa ja sitäpaitsi kaikki, jotka ovat lähteneet tähän mukaan, ansaitsevat kiitoksen.

Olet änkyrä, jolla on mielipiteitä ja hyvä, että sanot ne ääneen. Katsoin tuota viimeistä blogiasi, niin siinä on asiaa, mutta saat sanomasi paremmin kuuluville, kun noudatat kappalejakoa sekä huomioit, ettei ennen pistettä tai pilkkua tule välilyöntiä. Oikeinkirjoituksella saat paremmin huomiota asiallesi.
http://timoaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261513-j...

Olen itse siis pikkutarkka oikeinkirjoituksessa. Suomen kielioppi on vaikeaa ja useimmiten se estää nuoria miehiä ilmaisemasta itseään kirjallisesti. Sinä olet onneksi poikkeus tässä, eli uskallat sanoa asiasi näistä huolimatta.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Kännykäl kirjoittelen toistaiseksi ja kappale jako ei onnistu kännykäl tekee. Tousaalta hyvä vaan jotta lukijoutten aivot rasittuu kun teksti on polveilevaa jne . Mikä minä olen valmusta lounasta tarjoo ,ilmatteeksi vielä :) .esim teeveetä en vuosikausiin oo kattonut jne. Ja elämänmuotoni on poikkeava . Niin näkökulmat on takuulla erilaisia ja kukaan ei etu oikolue niitä onko niis edes mitään järkee :).

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #76

Tosiaan kännykällä ei kappalejako onnistu, joku muukin on siitä kirjoittanut. Persoonallinen kielenkäyttö on hyve mielestäni, ei siis tarvitse kirjakieltä noudattaa, vaan antaa tulla ominaiseen tyyliinsä.

Kuten kirjoitinkin, minä olen pikkutarkka näissä, mutta ei se tarkoita sitä, että jonkun toisenkin pitää olla.:)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Nytpä taisi paljastua, ettei blogisti ole vielä alle kirjoittanut kansalais aloitetta yhdys sanojen kirjoittamisesta erilleen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #82

Onko semmoinen aloite jossakin menossa?;)

Käyttäjän Reino kuva
Reino Toivanen

Ritva! Minusta tuskin löydät paljon sanottavaa sillä olen yrittänyt olla mahdollisimman sovitteleva.

Kuitenkin minua on jäänyt vaivaamaan täällä yksi asia, johon haluaisin kuulla näkemyksesi, jos sinulla on sellainen.

Eräs vasemmistoliittolainen blogisti on haukkunut minut julkisesti täällä yleisesti tunnetuksi limanuljaskaksi kun kirjoitin Arhinsaaren sukutaustasta.
Toisaalta taas US on lähettänyt minulle palkinnon asiallisesta kirjoittelusta.

Eli koska en halua loukata ketään henkilökohtaisesti, ihmettelen näin näkyvää eroa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Reino, olet todellakin ollut sovitteleva, mutta sanot kuitenkin jämäkästi mielipiteesi.

Ilmeisesti meissä on kuitenkin niin monta puolta, että toiset tykkäävät ja toiset inhovat. Poliittiset erimielisyydet helposti johtavat ylilyönteihin ja ainakin joittenkin ihmisten blogeissa henkilökohtaiset solvaukset ovat arkipäivää.

Jos on eri mieltä, niin se pitää voida sanoa ääneen, ilman että mennään henkilökohtaiseen panetteluun. Keskustelua on mahdotonta jatkaa asiallisesti, koska pohja siltä on jo mennyt.

Omasta mielestäni olet kestosuosikki ja kommenttejasi on helppo suositella!:)

Käyttäjän Reino kuva
Reino Toivanen

Kiitos kommentistasi, joka tosin vastaa taas kerran pitkälti omaa ajatteluani. Vaan lienekkö se edes paha asia?

Voinen ottaa osaltani kantaa tässä tuolla jäljempänä esitettyyn mielipiteeseen blogistista?

Jostain syystä melkein kaikki suosikkini (80 %) ovat naisia. Ja sinä olet yksi heistä.
Vaikka pidät sitkeästi omista mielipiteistäsi kiinni (intät?), niitä on kuitenkin helppo ymmärtää sillä esität ne selkeästi ilman snobbailua ja hiusten halkomista ja saivartelua. Eli olet jatkossakin eräs suosikkibloggarini selvien ja "maalaisjärjellä" kerrottuine blogeinesi ja kommentteinesi.

Nykyisin täällä on vähän "-18-tunnelma" saivarteluineen ja perustelemittomine väitteineen - noin yleisesti ottaen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #80

No joo, ilmanaikainen saivartelu vie kyllä turhaa palstatilaa, kun asia on kuitenkin ihan varmasti ymmärretty.

Yritän tosiaan kirjoittaa ymmärrettävästi, koska pidän asioiden esittämisestä niiden oikeilla nimillä. Terveellä maalaisjärjellä ajateltuna asiat ovat paljon helpompia käsittää, kuin monimutkaisine turhine saivarteluineen.

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Vieläkö ehtii lepuuttelemaan?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ehtii, ehtii Birgitta! Sinulla on hyviä blogeja yhteiskunnallisista aiheista. Mieleeni jäi erityisesti se, kun sinulta kysyttiin, että saatko maksua täällä blogikirjoittelusta ja päivärahasi keskeytettiin.

Puhumalla asioista niiden oikealla nimellä, voi saada muutosta aikaiseksi. Jos vain nurkassa jupisee itsekseen, niin mikään ei muutu. Tekstisi ovat ajankohtaisia ja raikkaita, eli jatka samaan malliin!:)

Käyttäjän bvalonen kuva
Birgitta Valonen

Kiitos kannustuksesta. Tulipa kommentistasi hyvä ja pirteä olo, ihan kuin todella olisi hetken levännyt :)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Sopiiko, että tänne häntäpäähän laitetaan muiden arvio myös arvon blogistista?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sopii, mutta mielellään kritiikkiä, jotta huomaisin missä teen virheitä. En kyllä takaa, että muuttuisin mitenkään, mutta ainahan sitä voi yrittää.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Ujona poikana aloitan. En puutu ollenkaan Ritvan ulkonäköön, vaikka ei se näin porilaisittain paskempi ole. Pääsee sillä johonkin valtuustoon.

Väsymätön inttäjä, joka ei anna alaa, vaikka huomaisi olevansa väärässä. Inttämisen takaa on havaittavissa jonkinlainen epävarmuus. Saattaa vetää yllättäen herneenkin nenään. Mutta muuten ihan ok-tyyppi. Naiseksi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ok, kiitos! Se on totta, että intän vaikka tuomiopäivään asti, kun tunnen olevani oikeassa. Perustelen mielipiteeni niin monta kertaa, että yleensä vastaväittelijä väsyy tai menee henkilökohtaisuuksiin, jolloin tietää että tämä on menettänyt pelin.

Myönnän kyllä, kun huomaan olleeni väärässä. Jos toinen antaa kunnon perustelut, niin silloin voin myöntää, että hänen mielipiteensä on parempi kuin omani.

Herneen voin vetää nenään ja sen kyllä ääneen ilmaisenkin. Muistutan, että jopa yksi herneen vetäminen sai minut kirjoittamaan blogin ja kiitos siitä kuuluu sinulle.

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Jaa, minä en ole kerennyt tänne ollenkaan. Kysytään nyt vaikka, että kumpi yleensä voittaa väittelyt, minä vai Jussi Kangasluoma (toivotaan että Jussikin vielä ilmestyy tänne) ja sitten että olenko K-K-K-kaappari joka kaappaa puolueita?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiva Tuula, että tulit lepotuoliini istumaan.:) Noista väittelyistä en osaa oikein sanoa, koska usein ne eivät niin kiinnosta ja tahtovat mennä jankkaamiseksi. Mielestäni sinä kyllä perustelet asiat erittäin hyvin ja maanläheisellä tavalla, josta pidän.

En usko, että sinä olet puoluekaappari. Tiedän, että olet rehellinen ihminen, joka on toiminut täysin hyvässä uskossa ja noudattanut yhdistyslakia. Näyttää, että Väyrynenkin pitää syyllisinä lähinnä Kilpeläistä ja Kattelusta.

"Väyrysen vaikeudet kansalaispuolueen kanssa alkoivat maaliskuussa, kun sen puheenjohtajana toiminut Sami Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Piia Kattelus ilmoittivat, että Väyrynen on erotettu puolueesta Oulussa pidetyssä kokouksessa. Syynä oli riita, joka liittyi rahakuvioihin Väyrysen presidentinvaalikampanjan yhteydessä. Kansalaispuolue ilmoitti tehneensä tutkintapyynnön asiasta." https://www.is.fi/politiikka/art-2000005706334.html

Ikävä soppa tuosta syntyi, kun asian olisi voinut hoitaa laittamalla raha-asiat kuntoon, niin se olisi ollut siinä. Harmittelen ihan aidosti, että tämä asia meni karille, koska siinä olisi ollut todellinen vaihtoehto.

Jatka Tuula kuitenkin kirjoittamista tänne, koska sinulla on painavaa yhteiskunnallista sanomaa, jonka lisäksi sanot niin kuin ajattelet!

Käyttäjän TuulaKomsi kuva
Tuula Komsi

Kiitos rohkaisevasta lausunnosta ja synninpäästöstä. Pelkäsin jo että jos minulle määrätään katumusharjoituksia - mutta voinkin jatkaa entiseen malliin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #86

Hahhah.. hyvä Tuula!:D Et sinä minun lupaa tarvitse kirjoittamiseen, mutta jos halusit saada vahvistusta, niin täältä tuli vilpitön toivomus, että jatkat tyylillesi uskollisesti yhteiskunnallista vaikuttamista kirjoittamalla.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Ritvalle kunniaksi: erittäin hauska ja tarpeellinen avaus, joka meille kaikille todistaa, että kehuminen on paljon mukavampaa kuin haukkuminen (ja kaiken lisukkeeksi: täysin ilmaista touhua): 10+

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kiitos Ilmari kehuista. Tämä lämmitti oikeasti mieltä: 10+ sinullekin!

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kerropa, Ritva! (Kerron sitten vastaukseksi mitä yläasteen uskonnon opettajamme veikkasi tulevaisuuden ammatikseni, kun hän yhdellä tunnilla intoutui "lepuuttamaan" ja kertomaan jokaiselle kysyvälle oppilaalle ennusteensa tämän tulevaisuuden ammatista.)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Janne, olet kyllä aika mysteeri, kun ensin ajattelin, että tuot vain kylmää faktaa esille, mutta sitten paljastitkin inhimillisen puolesi ja siitä pidän. Me naiset helpommin uskallamme puhua tunteistamme, mutta monille miehille se tuntuu vieläkin olevan vaikeaa.

Olet oikeudenmukainen ja reilu kaveri, jolla on vahvat omat mielipiteet ja niin tietenkin pitää ollakin. Pakko sanoa, etten riittävästi ehdi lukea kaikkia blogeja tai kommentoida niihin, koska jos näin tekisin, niin saisi olla 24/7 täällä. Nykyisin jää melkein viikonloppuun, että ehtii paremmin perehtyä.

En tiedä mikä ammattisi on, mutta veikkaan että jonkinsortin filosofi.:)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Kiitos, Ritva!

Tässä se lupaamani vastaus:

Olin luokan ainoa oppilas, jolle opettaja ei osannut ennustaa mitään yhtä ammattia. Hän sanoi, että minusta voi tulla mitä vain, koska osaan esittää niin monia eri rooleja.

No, minusta ei sitten lopulta tullut yhtään mitään.

Opiskelin tosin matemaatikoksi (ja hiukan filosofiaakin) ja olen töitä tehnyt siivoojana, lehdenjakajana, varastomiehenä, trukkikuskina, konttorirottana, IT-koordinaattorina, tietokoneohjelmoijana ja pienyrittäjänä. Poltin itseni loppuun vähän yli nelikymppisenä ja siitä asti olen ollut työkyvytön, nyt jo joitakin vuosia työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ja olenhan minä jonkin sortin filosofi, vaikken siitä maksua saakaan...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #97

Siis aivan ihana, kiitos avoimesta vastauksestasi. Nyt ymmärrän paremmin. Todella hienoa, että kirjoitat täällä ja vastedes ajattelen kirjoituksiasi hieman syvällisemmin. Loistavaa Janne, arvostan!

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Mikähän minä mahdan olla Ritva "Leelian" mielestä?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tervehdys Pekka, uskalsit tulla piinapenkkiin, hyvä ja kiitos! Olet pitkäaikainen kirjoittaja ja vaaliveikkauskilpailusi ovat olleet tosi mukavia. Toivottavasti saadaan niitä jatkossakin.

Sinulla on paljon kirjoituksia ajankohtaisista aiheista ja niissä on yleensä myös paljon kommentointia, koska osallistut keskusteluun itsekin. Pidän siitä, että jos ihminen tekee jonkun avauksen, niin hän sitten myös itse osallistuu. Se tekee blogista mielenkiintoisen, koska siellä keskusteluosiossa voi sitten tarkemmin paneutua tähän esillä olevaan asiaan, saa uutta näkökulmaa ja syventävää tietoa.

Ihmisenä olet aika jääräpäinen, eli sinulla on jo vakiintuneet mielipiteet, mutta se ei haittaa, koska jaksat kuitenkin väitellä ja annat toisellekin mahdollisuuden. Ehdottomasti jatkat blogien kirjoittamista ajankohtaisista aiheista, niin kauan kuin intoa riittää!:)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Kiitos arviostasi. Jääräpäinen olen myös tiennyt olevani, varsinkin silloin, kun katson sen aiheelliseksi ja oikeutetuksi.

Keskustelu on mielestäni blogien tärkein osuus. Siinä, kuten kirjoitit, saa esille useita, uusiakin, näkökulmia kyseisen blogin aiheeseen. Ja nämä uudet näkökulmat kasvattavat meistä itse kutakin.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kuuluuko tuohon tuoliin myös rahi? Mielestäni jaat keljuusmainintoja melko kevyin perustein sellaisille lutuisille halinalleille kuin Max ja Niemeläinen.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Voi olla, että kuuluu, mutta minulla ei ole semmoista. Vai että oikein lutuisille halinalleille.. Eihän keljuus huono asia ole, koska jos kaikki olisivat samaa mieltä, niin ei mitään keskustelua edes syntyisikään.

Molemmat tulivat istumaan lepotuoliini ja ehkä sinäkin tulisit, jos olisi rahi, mutta päästän pälkähästä. Olen lähes aina eri mieltä kanssasi, mutta onhan meilläkin ollut hetkemme. Voi olla, että olet loppujen lopuksi samanlainen lutuinen halinalle, kuin mainitsemasi herrat, mutta eiköhän me vielä tässä paremmin opita tuntemaan toisiamme.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Onhan meillä ollut hetkemme, kieltämättä. On ollut ilo olla kanssasi eri mieltä, jatketaan keskustelemista"

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #105

Nyt keksin, käännä tuo kuva oikeaan asentoon, niin voi olla, että meillä ajatuksetkin sitten alkaa synkkaamaan paremmin, kun näen paremmin kasvosi.

Käyttäjän masik kuva
Martti Asikainen

Jospa minäkin kokeilen. Kuinka ärsyttävä olen, Ritva?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

No tämä on just tätä, että kun on hyvännäköinen ja älykäs mies, niin silloin tahtoo mennä lepotuolissa istuminen kehuksi. Mutta kuten tuolla aiemmassa kommentissasi sanoit, niin aina on oppimisen varaa ja mielestäni on hienoa, että annat toiselle kehuja siitä, että hän pakottaa sinut tarkentamaan argumentointiasi.

Minulle itselleni nimittäin pätee sama, eli jos joku keljuilee minulle viimeisen päälle, niin silloin minun on itse etsittävä pätevämpiä argumentteja ja siinä tietenkin Maxit ovat paikallaan. Stenbäck pysyy kuitenkin yleensä asiassa, mutta kaimansa menee henkilöön hermostuessaan ja varsinkin kun huomaa, että on altavastaaja.

No sinusta, jos olisin 20 v. nuorempi, niin aina saamelaiseen poikaan ottaisin yhteyttä, kun edesmenneen isäni äiti on Lyngvestä Norjasta, mutta se on sitten jo toinen tarina.

Eli jatka vaan samalla linjalla kehittäen itseäsi!:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset