RitvaPuolakka

Ei ole Puolakka vielä kehdannut näyttäytyä.

Laitoin otsikon Raimo E. Laaksosen kommentin innoittamana.  http://ujuni87.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242185-pohdintoja-ja-syita-radikalisoitumiselle#comment-3633736

 

En valitettavasti pysty vastaamaan blogin http://ujuni87.puheenvuoro.uusisuomi.fi/242185-pohdintoja-ja-syita-radikalisoitumiselle?ref=poiminnat kommentteihin, mutta voin halutessanne jatkaa keskustelua aiheesta omassa blogissani.

 

Mielelläni jatkaisin keskustelua siitä, onko mielestänne suomalaisten nuorten syrjäytymisvaara ja tämän takia mahdollinen radikalisoituminen edessä, vai onko se vain maahanmuuttajien etuoikeus?

 

Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli  1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (87 kommenttia)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Kuten olemme huomanneet, politiikassa ottavat entistä enemmän maahanmuuttajataustaiset nuoret kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, ja tätä luonnollisesti määrättyä agendaa ajavat puolueet käyttävät hyväkseen.

Toivon, että tämä kirvoittaisi suomalaiset nuoret ja varsinkin nuoret miehet aktivoitumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, jotta nimenomaan heidän tarpeensa huomioitaisiin paremmin muuttuvassa yhteiskunnassamme.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Taitaa keskustelu jäädä vähäiseksi. Yleisesti ottaen Puheenvuorossa keskustelijoiden ulkonäkö on harvoin kommentoinnin kohteena - hyvä niin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ymmärrät varmaan itsekin, miksi nostin tämän esille. Kun miettii kokoomuksen politiikkaa, niin mikä onkaan parempi mannekiini sen maahanmuuttajamyönteiselle politiikalle, kuin kaunis maahanmuuttajataustainen nuori nainen.

Erittäin huolissani olen siitä, että maahanmuuttajien radikalisoitumiselle etsitään syitä syrjäytymisestä, mutta suomalaisen nuoren yhteiskunnalliseen syrjäytymiseen ei kiinnitetä riittävästi huomiota.

Eikö suomalaisen nuoren syrjäytymisvaaran pitäisi olla etusijalla Suomessa?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Nuorten syrjäytymisen taustaan katsomatta soisi olevan huomion keskipisteessä ja tasapuolisuuden vaatimus ei tietenkään ole väärin. Keskustelu toisaalla Puheenvuorossa ohjautui väliintulosi ansiosta aivan muualle. Olisiko mahdotonta myöntää, että keinot eivät palvelleet päämäärää?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #12

Mielestäni ne palvelivat erittäin hyvin. Kommentteja blogistilla on paljon, joten asia herätää keskustelua.

Saman keskustelun soisin tapahtuvan suhteessa mahdolliseen suomalaisten radikalisoitumiseen. Pahoin pelkään, että jos politiikkaamme jatkuu entisenlaisenaan, tulemme vielä näkemään sekasortoa yhteiskunnassa nimenomaan silloin, jos nuoret miehemme saavat tarpeekseen. En tämmöistä toivo, mutta jos politiikkaamme ei tule muutos, niin tämä on hyvin todennäköistä.

Kokoomus tekee mitä vain, jotta se saisi maahanmuuttajataustaiset äänestämään itseään. Se taas merkitsee sitä, että Sauli Niinistö varmistaisi itsensä seuraavaksi presidentiksi, joka taas merkitsee sitä, että olemme taas piirun verran lähempänä liittovaltiokehitystä.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

Suomen kansalaisuuden saaneet ja passin omaavat ovat kaikki suomalaisia,toki joillakin sellainen tapa että jaottelevat ihmisiä karsinoihin heidän taustansa tai ihonvärinsä perusteella.

Syrjäytymisen ehkäisy pitää olla etusijalla, ei se että kuka toimenpiteiden kohteena on, sillä silloin aiheutetaan syrjäytymistä.

Vastaus kysymykseesi on kyllä, mutta pidätkö itse kaikkia suomalaisia suomalaisina?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #13

Tietenkin kaikki suomalaiset ovat suomalaisia, mutta kysymyksessä on siis kokoomuksen tavoite saada maahanmuuttajataustaiset äänestämään itseään, ja silloin tietenkin kaikki keinot on käytettävä.

Enemmänkin olen huolissani siitä, että alkuperäisväestömme hiipuu pikkuhiljaa ja näyttää olevan, että tällä hetkellä perussuomalaiset on ainoa puolue, joka puolustaa kansallista identiteettiämme.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #16

...annat signaalin, että olet jotenkin parempi kuin suomalaiset naiset.

vs

Tietenkin kaikki suomalaiset ovat suomalaisia....

Noissa lausunnoissasi on ristiriita, eli jälkimmäiseen liittynee jokin varaus. Onko se:
A) Kaikki suomalaiset ovat suomalaisia, paitsi jos ovat seksuaalisesti haluttavia.
B) Kaikki suomalaiset ovat suomalaisia, paitsi jos ovat kokoomuslaisia.
C) Kaikki suomalaiset ovat suomalaisia, paitsi jos ovat tummaihoisia.
D) Kaikki suomalaiset ovat suomalaisia, paitsi jos ovat ... (muu piirre joka ärsyttää Riitva Pulakkaa)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #81

Jos laitat kommentin blogiini, niin suosittelen, että ensiksi opettelet kirjoittamaan nimeni oikein, jotta voisin edes suhtautua kommenttiisi vakavasti.

Nyt näyttää siltä, että olet kuin pahainen koulukiusaaja, joka ei edes blogistin nimeä osaa kirjoittaa oikein ja kuitenkin tulee hänen blogiinsa aukomaan päätään.

Mika Sarivaara-Satta Vastaus kommenttiin #13

Höpö-höpö. Suomalainen haluaa identifioitua suomalaiseksi, ja muut suomalaiset tunnistavat hänet suomalaiseksi, ja siihen tunnistamiseen ei pelkästään passi riitä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #90

Tässä olet kyllä oikeassa, ei se pelkkä Suomen passi riitä. Suomen kansalaiseksi voi toki päästä, mutta alkuperäinen suomalainen tunnistaa toisen alkuperäisen suomalaisen ilman papereitakin.

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

#4

"Kun miettii kokoomuksen politiikkaa, niin mikä onkaan parempi mannekiini sen maahanmuuttajamyönteiselle politiikalle, kuin kaunis maahanmuuttajataustainen nuori nainen." /Ritva Puolakka

Kauneus on vain eräs lahja, josta saattaa, ainakin toivottavasti, olla haltijalleen merkittävää etua hänen elämässään - joidenkin kohdalla se saattaa olla myös kirous.

Ihminen voi olla hyvin monella eri tavoin lahjakas; älykäs, sosiaalisesti kyvykäs, urheilullinen tai kaunis ... Ja mielestäni on vain ymmärrettävää, että puolueet, yhteisöt ja yritykset pyrkivät keräämään persoonallisuusmarkkinoilta riveihinsä lahjakkaita ihmisiä.

Haluaisiko yksikään puolue, hieman kärjistetysti esittäen, ottaa edustajakseen esimerkiksi ruman, tyhmän, puhevikaisen sekä sosiaalisesti kyvyttömän rikollisen?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #93

Juuri näin. On aivan selvä, että puolueet pyrkivät maksimoimaan vaalituloksensa ja tietenkin silloin valitaan mahdollisimman edustava otos ihmisistä, joiden avulla tähän tavoitteeseen päästään.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Lueskelin noita yöllä kirjoittamiasi kommentteja ja eräiden muiden myötä tunsin kyllä myötähäpeää blogistin habitusta vastaan hyökkäilystäsi. En tiedä minkälaisessa mielen- tai olotilassa ne oli laadittu, mutta ala-arvoisten koppaan menivät. Ei mulla muuta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Enhän minä moittinut blogistin ulkonäköä, päinvastoin. Vallan välineenä sehän on kokoomukselle oiva keino saada maahanmuuttajataustaisten kannatusta tulevissa presidentinvaaleissa.

Ulkonäkö on yksi keino, jolla hyvin voi ajaa poliittista agendaa. Myös Laura Huhtasaaren naiseus ja kauneus toimii hyvin persujen äijäprofiloitumisen pehmentäjänä ja varmasti lisää suomalaisten naisten äänestyshalukkuutta.

Ei sinun tarvitse myötähäpeää tuntea kommenteistani, kuten en minäkään kommentistasi, jossa oletit etten kehtaa kommentoida, vaikka tosiasiallisesti en voinut kommentoida.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Ritva, kiitos!

On tärkeää puuttua pelaamiseen. Politiikassa pelataan aina.

Olen hyvin tietoinen, että kantasuomalaiset nuoret ovat jääneet maahanmuuttajanuorten varjoon.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Mirjami, sinä viisaana ajattelevana naisena ymmärrät tämän pelin hengen.

Olen erittäin huolissani suomalaisten nuorten tulevaisuudesta. Ei ole oikein, että lapsemme syrjäytyvät vieraiden kustannuksella. Tuntuu kuin omien puolustaminen olisi pahe. Isämme ja äitimme tekivät tämän maan, jotta jälkeläisillä olisi hyvä asua ja elää. Minulla ainakin on niin vahva kansallistunne, että en käsitä miten päättäjämme voivat toimia omaa kansaansa vastaan.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Olen hyvin tietoinen, että kantasuomalaiset nuoret ovat jääneet maahanmuuttajanuorten varjoon."
.......................

Millä tavalla?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Juha Makkonen kääntää sitten päänsä oikeinpäin, jos haluaa keskustella blogissani. Pääni tulee kipeäksi kun katson profiilikuvaasi.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minultahan ei kysytty, mutta ihan rehellisesti sanottuna sain hieman oudon vaikutelman siitä, että kommentoit tai vertailit kokoomustaustaisen blogistin ulkonäköä suomalaisiin.

Kun nyt sekaannuin Kokoomukseen ja sen naisiin, niin kerrottakoon tässä sekin, että ikäluokkaani oleva kokoomusäänestäjä, nainen, arvosteli Kokoomuksen naismeppiehdokkaan liian pitkävartisia valkoisia saappaita. Tai ainakin mainitsi ne saappaat. Tämä ehdokas ei tullut tällä kertaa valituksi. Eli vaikka kokoomuslaiset naisehdokkaat ovatkin minun makuuni yleensä hyvännäköisiä, siihenkin saattaa sisältyä riskinsä?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

No tietenkin mielestäni suomalainen nainen on maailman kaunein, eli siihen vaikuttaa nimenomaan tämä kansallistunne. Lapsena oma äitinikin oli mielestäni maailman kaunein eli kauneus on siellä katsojan silmissä.

Kokoomuslaiset naiset ovat yleensäkin hyvännäköisiä ja monet miespoliitikkomme ovat jopa haksahtaneet heihin, joten kyllä kokoomuksessa hyvin tiedostetaan tämä ulkonäön merkitys saadaakseen halutunlainen lopputulos aikaiseksi.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

No, koska Ritva Puolakkakin tuossa profiilikuvassaan on ikäisekseen ihan hyvän näköisenä asettunut viekottelevaan poseerausasentoon, käsi somasti poskella, niin onko hänkin vain persujen tai Muutos 2011:n, tai mikä puolue nyt onkaan menossa, ääntenkalastaja, jonka mielipiteet ovat yhtä tyhjän kanssa?

Ritva Puolakka: "Toivon, että tämäkin nuori nainen tajuaa, että häntä käytetään valtapolitiikan pelinappulana. On todellakin hävettävää, että kokoomus kehtaa tehdä näin. Mutta mitäpä sitä kokoomukselta voisi odottaakaan, samaa on tehnyt 1990-lähtien."

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tuo kuva on lähes rippikuva nykyiseen verrattuna. Tyttäreni otti sen aikoinaan profiilikuvaksi eduskuntavaalikampanjaani ja hän pyysi laittamaan käden noin. Kuva on kyllä saanut kehuja ja jos se on mielestäsi viekotteleva, niin silloinhan kuva täyttää tehtävänsä.

En kyllä sinuna lähtisi mielipiteistäni sanomaan, että ne ovat yhtä tyhjän kanssa.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ilmeisesti Ritvan aivopieru Ujunin blogiin oli poistettu vaikka sitä näköjään olikin referoitu. En siis ota kantaa siihen mitä olit aiemmin kirjoittanut vaan vastaan kysymyksiisi.

Riippuu kovasti siitä mitä radikalisoitumisella tarkoitamme. Suomalaisnuoret ovat intoutuneet tekemään varsin näyttäviä amok-juoksuja. Esimerkkeinä vaikka kouluampumiset ja Myyrmäen kauppakeskuksen pommi. Onhan nuo aika radikaaleja tapoja kertoa omasta syrjäytymisestään ja pahoinvoinnistaan. Varsin tuore tapaus oli Imatran ampumiset, jotka ovat juuri tulossa oikeuskäsittelyyn.

1990-luvun laman jälkeen meille syntyi sukupolvi, jonka kotioloihin lama jätti melkoisen arven. 2010-luvun alkupuolen jatkuvat saneeraukset tuottivat meille myös valtavan joukon perheitä, joista voimme odottaa kasvavan samankaltaisia mielenterveysongelmia.

Varsinkin pakolaisina maahan tulleilla ihmisillä on takanaan hyvin traumaattisia kokemuksia koko omaisuuden ja menneen elämän menetyksestä. Monella myös perheenjäseniä tai muita rakkaita on tapettu. On mahdotonta ajatella, ettei tuosta seuraisi osalle mielenterveysongelmia. Se kuinka monelle, riippuu paljon siitä kuinka uusi elämä uudessa ympäristössä lähtee liikkeelle. Tukea tarvitaan varmasti.

Erityisenä ongelmana heille ovat Puolakan tapaiset empatiakyvyttömät suomalaiset, joilla on taipumusta avoimeen rasismiin. Jos maahanmuuttajiin suhtaudutaan asiallisesti ja kannustavasti, niin radikalisoitumista aktiiviseen väkivaltaan tulee esiintymään varsin vähän. Jos sen sijaan suhtaudut ihmisiin yleensä kuin Puolakka maahanmuuttajiin, niin uusia väkivallantekoja nähdään varmasti.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Niinpä näyttääkin olevan poistettu, joten otat kantaa vain kuulopuheiden perusteella ja sanot kommentteja näkemättä niitä aivopieruksi. Sietäisi Börje hävetä, että lähdet tälle linjalle.

Samoin kommenttisi siitä, että olisin empatiakyvytön on täyttä skeidaa, mutta annan olla näkyvissä, kuinka vihreiden edustajakin syyllistyy kuulopuheiden monistamiseen ja minua tuntematta on tietävinään jo minut.

Tuosta 1990-laman vaikutuksista olet oikeilla jäljillä ja siitä olen tarkemmin kirjoittanut blogissani. http://www.ritvapuolakka.fi/412161270

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tuon kommentin pystyi antamaan referoitujen pätkien ja vastakommenttien perusteella aika helposti. Eikä minulle ole lainkaan epäselvää kuinka pieneen kansanosaan empatiakykysi rajoittuu. Lieneekö se itsellesi epäselvää?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #20

Minun ainakin pitää itse nähdä tai kuulla, mita itse kukin on sanonut. En lähde kuulopuheiden perusteella ketään leimaamaan, kuten sinä teit nimitellessäsi kommenttejani aivopieruksi. Mielestäni erittäin noloa vihreältä mieheltä.

Onko siinä jotakin väärää, kun puolustan omaa kansallista identiteettiämme ja eikö se jo kerro empatiakyvystäni ajatella oman kansamme parhaaksi?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Börje, sinähän ole fiksu mies, mutta liekö vihreys vienyt käytöstavat. Itsekin kritisoin Ritvan kommenttia, vaan tein sen ilman henkilökohtaisia solvauksia. Käy katsomassa mallia.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Joo, tottakai saa kritisoida ja pitääkin, muuten ei keskustelua synny. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että varsinkin nuoria naisia käytetään hyväksi politiikassa kunkin puolueen omia tarkoitusperiä ajaen. Jos ei tätä tunnista, niin melko ulkona on politiikan ympyröistä.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen Vastaus kommenttiin #46

Voi hyvä nainen sentään. Sen blogin, jota terrorisoit, aiheena ei ollut kauniiden naisten tai rumien miesten hyväksikäyttö poliittisina houkutuslintuna. Sinä yritit parhaasi mukaan siitä sellaisen tehdä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #48

Jos et vieläkään ymmärrä pointtia, niin ei voi mitään. Onko sinulla mitään sanottavaa tähän blogiini, vai jatkatko vain aloittamallasi linjalla?

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Blogistin ulkonäköä solvaava kommentti joutikin poistaa. Kiitos Uuden Suomen toimitukselle että he pyrkivät pitämään nämä sivustot vähän siistimpänä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Jaa, en ole tiennytkään, että naisen kauneutta kehuva viesti on solvausta. No, kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää.

Mutta entä sitten tähän, onko Salakarilla sanottavaa:

"Mielelläni jatkaisin keskustelua siitä, onko mielestänne suomalaisten nuorten syrjäytymisvaara ja tämän takia mahdollinen radikalisoituminen edessä, vai onko se vain maahanmuuttajien etuoikeus?

Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli 1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut."

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #63

Tuohon voin kommentoida vain, ettei mielestäni syrjäytyminen ole millään lailla "etuoikeus". Syrjäytyminen on huono asia nuorille, vaikka persuista se nähtävästi on jokin kadehdittava sia.

Taikasanojasi en myöskään ymmärrä. En tiedä mitä ovia minun olisi tuolla taalla pitänyt avata, mutta esim. museot jotka eivät ole auki maanantaisin eivät ole auki myöskään jos tuollaisen sanan sanoo. Uskomuksesi on väärä.

Rasismilla ei ole mitään tekemistä rakastamisen kanssa vaikka kumpikin sana alkaa kirjaimilla "ra". Luulisi sinunkin tuon tietävän. Vaikka tietenkin mielestäsi olet geneettisesti maailman kaunein ja sen vuoksi oikeutettu arvostelemaan kaikkia muita.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #78

Sorry, mutta kommenttisi aiheutti ison naurun.:D

Käyttäjän KalervoNiementaus kuva
Kalervo Niementaus

B.U:" Jos maahanmuuttajiin suhtaudutaan asiallisesti ja kannustavasti, niin radikalisoitumista aktiiviseen väkivaltaan tulee esiintymään varsin vähän."

Ja jos se vähä kohdistuu Börjeen, tahi läheisiin, niin..?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tämäpä se yleensä onkin, että vasta sitten havahdutaan, kun väkivalta kohdistuu omiin läheisiin.

Mielestäni kaikki suomalaiset ovat läheisiämme, enkä mitenkään voi ymmärtää, että suvaitsevaisuus menee yli kaiken ymmärryksen.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Huoh. Haloo hörhöt muistaako kukaan Benin tallin nuorine nätteine tyttöineen ja ööö sopivine mielipiteineen? Voi toki miettiä muitakin tarkastelusuuntia, niitä varmasti on, mutta Börjet hoi, kokoomus ja Benin talli!

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Hyvä muistutus, kyllä näitä on ollut ennenkin kokoomuksessa!:)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Ihan on tilastollisesti havaittavissa, että äänestäjät suosivat nuoria ja nättejä naisia. Onko se puolueiden vika jos (nais)äänestäjät ovat noin ulkonäkökeskeisiä. Edelleen miehet äänestävät pääasiassa miehiä ja naiset naisia. Siksi meillä Vihreissäkin nuori nainen menee heittämällä ohi keski-ikäisestä miehestä. Varsinkin kun vihreiden kannattajakunta on naisvaltaista. Samanlaista äänestyskäyttäytyminen tosin on puoluekannasta riippumatta, joten sellaista elämä on vaikkei haluaisikaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #25

No jos tämä on sitten jopa tilastollisesti havaittavissa, että äänestäjät suosivat nuoria ja nättejä naisia, niin miksi sitten kokoomus rahapuolueena ei käyttäisi näitä keinoja?

Tässä kommentissasi todistit että näin tehdään yleisesti, joten onko tämä kommenttisi sitten tulkittava aivopieruksi?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #27

Kaikki puolueet niin tekevät kun rakentavat houkuttelevia ehdokaslistoja samaistumishaluisille äänestäjilleen. Ei kokoomuslaiset ole siinä yhtään muita fiksumpia, vaikka markkinatalouden kannattajia ovatkin. Kaikki puolueet tajuavat faktat, joilla vaalimenestys maksimoidaan. Ihan eri asia sitten on, millaisen roolin naisäänestäjien valitsemat nätit misut reaalipolitiikassa lopulta saavat. Silloin voidaan pohtia tulivatko hyväksikäytetyiksi jos eivät osaa ottaa sitä oikeaa valtaa, jonka äänestäjät heille antoivat.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #30

Tässä olet oikeassa, tietenkin kaikki puolueet, eikä ainoastaan kokoomus, tekevät kaikkensa jotta vaalitulos maksimoidaan.

Kokoomus on näemmä aloittanut kovan pelin jatkaakseen heille myönteistä maahanmuuttokehitystä ja mielestäni tämä on osoitus, että poliittisessa pelissä käytetään kaikki keinot hyväkseen, tavallista kansaa kurjuuttavan politiikan välineenä.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

On kyllä aika hemmetin loukkaavaa olettaa nuoren ruskeaihoisen ja puoluepolitiikkaan lähteneen naisen olevan pelkkä mannekiini, ja jonka täytyy itsestään selvästi olla puoluepamppujen sätkynukke. Tällaista ajattelua olisin ennemmin odottanut joltain keski-ikäiseltä tai vanhemmalta äijältä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Mitä loukkaavaa siinä on jos kehuu naista kauniiksi? Tietenkin on hyvä, että maahanmuuttajataustainen nuori nainen haluaa ajaa maahanmuuttajataustaisten asiaa, mutta samalla ajaa myös kokoomuksen politiikkaa, joka ei ole hyväksi suomalaisille.

Jos todellakin olet niin naiivi, että kuvittelet, ettei puoluepolitiikassa käytetä kaikkia keinoja tavoitteeseen päästäkseen, en voi mitään.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Kuvittelet ilmeisesti itse, ettei kukaan voi valita itsenäisesti Kokoomusta puolueekseen ja että Ahmedin tapauksessa kyseessä on pakko olla pelkkä imagon kohottamistemppu. En itse arvosta Kokoomuksen politiikka, mutta Ahmedin lehtihaastattelujen perusteella hän on päättänyt liittyä Kokoomukseen omien ajatustensa ja elämänkokemustensa pohjalta. Viimeisenkin blogin perusteella väite nimenomaan maahanmuuttajataustaisten asioiden ajamisesta taitaa olla omaa tulkintaasi.

Typeristä ennakkoasenteista kannattaisi yrittää päästä eroon.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #29

Jos minä olisin maahanmuuttajataustainen, niin tottakai valitsisin kokoomuksen puolueekseni, se olisi aivan luonnollinen valinta. Jo Kataisen ajoista lähtien tänne on nimenomaan haluttu maahanmuuttajia paikkaamaan olematonta työntekijävajetta.

Kuitenkin samalla unohdetaan, että meillä on työttömyys huipussaan ja varsinkin suomalaisten nuorten miesten tilanne on hälyyttävä. Kun ei ole työtä, ei ole vara perustaa perheitä ja suomalaisten syntyvyys laskee.

Olen samaa mieltä kanssasi, että typeristä ennakkoasenteista kannattaisi yrittää päästä eroon ja se on aina viisainta aloittaa omasta itsestään.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus Vastaus kommenttiin #34

Onnistuit ulostuloillasi valitettavasti vahvistamaan ennakkokäsityksiäni hommalaisista, olivat sitten entisiä tai nykyisiä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #66

Hommalaisilla ei ole mitään tekemistä kommenttieni kanssa, kuten ei persuillakaan, se tässä nyt sanottakoon, ettei tule väärinkäsityksiä.

Kaikki mielipiteeni ovat täysin omiani, eivätkä edusta kenenkään muun kantaa kuin ainoastaan minun. Ketään muuta ei siis voi leimata mielipiteideni takia.

Toki pidän homman porukasta, koska he vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa, samoin kuten persutkin. Pidän myös Ilja Janitskinista ja siitä, mitä hän on tehnyt rakenteellisen korruption esilletuomisessa, sekä valtamediamme tilasta.

Kirjoitan nykyäänkin hommalla silloin tällöin, eikä siinä mielestäni pitäisi kenelläkään olla mitään sanomista, paitsi jos rikon palstan sääntöjä. Siellä modet vastaavat, kuten täälläkin, että kommentit menevät sääntöjen mukaan. Jos joku kommentti katsotaan sääntöjen vastaiseksi se poistetaan, ja mahdollisesti annetaan varoitus tai banni.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kokoomuksen tilasta oli joku aika sitten Marko Hamilon analyysi, jos rohkeutta riittää klikata arveluttavan sivuston linkkiä, tee se.

https://www.suomenuutiset.fi/sisapiirilahteet-koko...

Yleisesti ottaen kokoomuksen puoluetoimisto on enemmän mainostoimisto kuin minkään muun puolueen, kauniita ihmisiä etsitään ja vuonna 2017 ja riveihin tietysti etsitään kasvoja jotka houkuttelisivat mahdollisimman laajaa äänestäjäkuntaa so. kaikilta mantereilta ja kaikilla pigmenteillä ääniä ja edustajia. Tietysti muutkin puolueet toimivat samoin, Tanja Karpela oli kesk., yleisesti ottaen missi, malli, urheilija, tv-julkkis -> politiikoksi 'mannekoimaan' on ilmiönä laajentunut. Mutta silti tämä on vain yksi lähestymiskulma. Karpelakin suoriutui tehtävistään kunnialla, joku väittäisi jopa hyväksi kansanedustajaksi, taustastaan huolimatta (siinäkin ristiriita eli kaunis ei ole tyhmän synonyymi).

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Puolueet käyttävät tunteettomasti hyväkseen kaiken mahdollisen.

Siksi, ei tarvitse selitellä.

Olemme jo tietoisia (onneksi), että maahamme tulleissa turvapaikanhakijoissa on identiteettivalehtelijoita.

Hyväuskoisuus vie pohjan uskottavuudelta.

On tunnistettava, että 'asylum' tulijat ovat myös rikollisia.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tunnistan myös tarkoitushakuista epärehellisyyttä Mirjamin kommentissa. Silti kaikki Mirjamit eivät ole valehtelijoita, vaikka sellaisia Mirjameita on nähty.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Börje, nyt sinä menet asiattomuuksiin blogissani antamalla ymmärtää, että Mirjami olisi epärehellinen.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #36

Mirjamin lause "On tunnistettava, että 'asylum' tulijat ovat myös rikollisia" esittää väittämän, että kaikki turvapaikanhakijat ovat myös rikollisia. Se on tarkoitushakuinen valhe. Kaikki turvapaikanhakijat eivät ole myös rikollisia. Ei siis ole asiatonta mainita Mirjamin tarkoituksella valehtelevan kun hän kerran valehtelee. Mutta kaikki Mirjamit eivät ole minulle valehtelijoita, vaikken yhtään sellaista vielä tunnekaan.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #38

Mirjami ei valehdellut, koska todistettavasti on nähtävissä, että Turunkin tapauksessa nimet olivat väärennettyjä. Eivät tietenkään kaikki asylum-tulijat ole rikollisia, ja tämäkin selviäisi sillä, että jo rajalla tarkistettaisiin ihmisten paperit, jolloin rikollisten tulo maahamme voitaisiin estää.

Maahanmuuttoviraston mukaan meille on vuodesta 2011 lähtien tullut 40 000 maahantulijaa ilman ensimmäistäkään paperia ja tämä on hirvittävä aikapommi, kun emme tiedä kuinka paljon rikollisia on joukossa mukana.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #38

Toki jos haluaa tulkita kaiken pahansuovasti.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen Vastaus kommenttiin #43

Kuten Mirjami ja sinä tyypillisesti teette?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #64

Nyt Börje lopettaa tämän pahantahtoisen kommentoinnin ja kirjoittaa oman bloginsa. Et voi syyttää ihmisiä valehtelijoiksi omien mielipiteidensä takia, joten pakko laittaa jäähylle.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ritva: Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli 1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut.

Tuokin tärkeä havainto jää tässä ulkonäköseikkojen varjoon.
Torilta kuultuna tähän sopinee kertoa hallituspuolueen kansanedustajan väitetty lausuma: "Emme tee yhteistyötä rikollisten kanssa." Kansanedustaja viittasi muinoin sakon saaneeseen oppositiojohtajaan, mutta hänellä itsellään oli vankeustuomio vaiheessa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Voi tätä kaksinaismoraalin määrää!

Marko Parkkola

Syrjäytymyinen terrorismin syynä on tuubaa. Terroristeilla on hyvä verkostot, joissa on paljon saman mielisiä. On hankala syrjäytyä kavereiden keskellä.

Käyttäjän Luakso kuva
Anton Laakso

Niin eli eikö juuri siksi terrorismiverkostot tunnu sitten syrjäytyneestä houkuttelevalta?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

No niin. Kyllähän tämä blogi ja Puolakan jo bittitaivaaseen tempaistut kommentit ovat yksi kuvaus suomalaisen kansallismielisyyden yhdestä vastenmielisestä ulottuvuudesta. Tavoistani poiketen käytän leimakirvestä ja kutsun sitä kajakkiudeksi. Hyviäkin ulottuvuuksia on. Terse vaan ja hyvää jatkoa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Minua eivät leimakirveet haittaa, koska se on vaan osoitus siitä, että kun asia-argumentit loppuvat, niin mennään henkilökohtaisuuksiin.

Jos kansallismielisyys on mielestäsi vastenmielistä, niin olemme sitten ilmeisesti toisiamme vastaan. Minä kyllä puolustan ihmisen oikeutta omaan isänmaahansa ja äidinkieleensä viimeiseen asti ja haluan, että näin tekisivät myös tulevat päättäjämmekin.

Hyvää jatkoa sinulle myös!

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

"Minua eivät leimakirveet haittaa, koska se on vaan osoitus siitä, että kun asia-argumentit loppuvat, niin mennään henkilökohtaisuuksiin."

Niinhän sinä menit.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #49

Onko se leimakirves, jos sanoo nuorta maahanmuuttajanaista kauniiksi? Mielestäni se on kehu. Sitten jos sitä kauneutta käytetään politiikan välineenä, sitä sanotaan hyväksikäytöksi. Onko näin vaikea myöntää, että tätä tapahtuu politiikassa?

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Onks sulla Ritva mulle esto päällä?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Voi Tapani ystäväni, ei varmasti ole:)

Eikä tällä hetkellä ole kenellekään muullekaan, mutta jos jatkavat asiaan kuulumattomilla viesteillä, niin sitten pitää laittaa jäähylle.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Yritin jotain vastata, ja se ei tullu jostain syystä.
Tein testin ja toimihan se tietysti. :)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Nyt jouduin poistelemaan blogin aiheeseen kuulumattomia viestejä, joten jos ne aiheet teitä kiinnostavat, niin suosittelen kirjoittamaan niistä oman blogin.

Jos teillä on näihin jotakin sanottavaa, niin haluaisin ne kuulla.

"Mielelläni jatkaisin keskustelua siitä, onko mielestänne suomalaisten nuorten syrjäytymisvaara ja tämän takia mahdollinen radikalisoituminen edessä, vai onko se vain maahanmuuttajien etuoikeus?

Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli 1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Puolakka taitaa "rakentaa" Ujunista kansanedustajaa??

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Joo, kyllä tämä kokoomuksen laariin menee;)

Mutta Turunen, mitä mieltä olet näihin:

"Mielelläni jatkaisin keskustelua siitä, onko mielestänne suomalaisten nuorten syrjäytymisvaara ja tämän takia mahdollinen radikalisoituminen edessä, vai onko se vain maahanmuuttajien etuoikeus?

Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli 1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut."

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Olen niin sivistymätön, etten lainkaan ymmärrä kysymystäsi; Että syrjäytyminen ja radikalisoituminen olisivat ylipäätään kenenkään Etuoikeus..huh huh..

Taikasanoistakaan en osaa olla mitään mieltä. Muutin Kontiolahteen Helsingin seudulta 85. Vuosikymmenen vaihteessa (90-luvun alussa) kotikuntaani tuli pakolaisia (kaipa ne olivat maahantulijoita) Somaliasta - muistaakseni noin 300. Satakunta kolmen kilometrin päähän. Suurimmat ongelmat tulivat välittömästi syntyneestä skiniliikkeestä, jota vieläkin Joensuu saa hävetä. Hetkinen ..mutta olisiko tuo ollut juuri sitä radikalisoitumista??

Minulla ei ole muuta lisättävää. "Hyvää yötä sanoi mummo kun silmä puhkesi".

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #71

No jos syrjäytymisestä radikalisoitumisen tekijänä puhutaan siten, että se koskisi siis vain ja ainoastaan maahanmuuttajia, niin mihin unohdetaan suomalaiset nuoret miehet?

He nimenomaan ovat vaaravyöhykkeellä tässä syrjäytymisessa, koska heiltä vaaditaan jo ensinnäkin täysin kohtuutonta vaatimusta ruotsin osaamiseen tutkintotodistuksen saadakseen, jonka lisäksi he joutuvat taistelemaan paikasta auringossa maahanmuttajanuorukaisten kanssa.

Tuo viimeinen lauseesi oli erittäin epäkunnioittava vanhempia ihmisiä kohtaan ja mietin omaa äitiäni, joka on jo 87-vuotias, enkä missään nimessä voisi noin sanoa. Hän seuraa aikaa ja on erittäin huolissaan tästä Suomen tilanteesta, jossa oma kansa jää altavastaajan asemaan, enkä missään nimessä voisi haluta, että äidiltäni silmä puhkeaisi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ei kannata kenenkään koetella onneaan ja laittaa blogiini kommentteja, joissa puututaan vain minuun henkilönä, eikä nähdä suurempaa kokonaisuutta Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Poistan nämä kommentit ja jos ei tämä auta, laitan kommentoinnin eston. Se on minun blogini politiikkaa.

Voitte aivan vapaasti tehdä oman bloginne siitä, ettei kokoomus käytä nuoria kauniita maahanmuuttajanaisia hyväkseen omaa agendaansa eteenpäin viedäkseen, se on teidän asianne.

Jos haluatte ottaa kantaa näihin, niin mielelläni näen kommentteja:

"Mielelläni jatkaisin keskustelua siitä, onko mielestänne suomalaisten nuorten syrjäytymisvaara ja tämän takia mahdollinen radikalisoituminen edessä, vai onko se vain maahanmuuttajien etuoikeus?

Meillä on kaksi taikasanaa, jotka menevät ohi kaiken järkevän toiminnan eli 1. "Asylum", joka aukaisee maahantulijoille kaikki ovet ja 2. "Rasismi", joka taasen sulkee omaa maataan ja kansaansa rakastavien suut."

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Tulihan tästä Ritvan yöllisestä harhailusta melkoinen meteli.

"Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin". Jotenkin minä ymmärrän primitiivireaktion aikaan jolloin olisi syytä nukkua - minunkin - vaikka en tietysti voi moista ääneen ajattelua hyväksyä ensi kommenttina hyvin asialliseen ja tarkkaan ajateltuun tekstiin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Antti rakas, me ollaan jo siinä iässä, että saadaan vaikka yölläkin ajatella vaikka mitä.

Eniten huolissani olen siitä, ettei suomalainen nuori mies löydä paikkaansa tässä yhteiskunnassa ja se on huono asia.

Kokoomus tietenkin käyttää hyväkseen kaikkia mahdollisia keinoja, jotta sen ajama politiikka toteutuu.

Tätä ei tietenkään moni nuoremman polven edustaja huomaa, mutta tiedän, että kokoomuksen vaalitoimistossa seurataan tätäkin keskustelua hyvin tarkkaan.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ihan ajankohtaisia aiheita. # 76

Radikalisoitumiseen Suomen nuorilla on mielestäni oikein hyvät edellytykset ja en yhtään ihmettelisi, jos nuorison keskuudessa syntyisikin uuden tyyppinen barrikadeille kiipeämisvimma. Luulis oikeasti nuoria ketuttavan, kun ei voi perustaa perhettä, ei hankkia asuntoa, eikä edes opiskella. Kun ei ole sitä duunia, niin ei ole fyrkkaa, eikä omaa kämppää. Kaikilla nuorilla kun ei ole faijan pörssin käyttöoikeuuta.

Presidenttiä myöten muuten on nuorten heikkoon asemaan luvattu panostaa. Onko tuloksia näkynyt tai näkyvissä ?

Joo. On : Pätkätöitä, työharjoittelua palkatta ja sokerina pohjalla, työyhteisöön pääsy on tehty vaikeammaksi, kun ei niitä duuneja edes löydy Suomesta. Ei löydy, huolimatta silmä pyöreänä tehdystä ällistelystä työvoimapulasta. Samaa soopaa jauhettiin muuten jo -80 luvun lopussa. Mahtaako nykyhallitus muuten edes oivaltaa, että nuorisotyöttömyys Suomessa on yli EU n keskiarvon ja yksi sukupolvi on jo rampautunut ja turhautunut. Se ei voi olla hyväksi maan tulevaisuudelle.

Kuitenkin samanaikaisesti maahan PM n toimesta ihan kutsumalla kutsuttiin kulkijoita elätettäväksi, Ja toki, se kutsu tehtiin hurskaan humaanisuuden nimissä. Juupajuu. Miljardien kulut, ihan tosta vaan.

Vastakkainasettelua pitäisi toki välttää ja ymmärtää tilanne ? Osaako nuoret ajatella niin. Enpä usko, että ymmärrystä riittää.

No, eipä hätää. Aidan toisella puolella ON ruoho vihreämpää. Ruotsissa on sitä duunia, josta saa palkan ja pääsee myös vakkariksi. ja Ruotsissa on myös tarve myös pohjoismaisesta hyvin koulututetusta nuorisosta. Joillain aloilla on oikea ( ei siis leikisti ) työvoimapula.

https://www.arbetsformedlingen.se/

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tässä on oikeasti sitä ajattelua, jota suomalaisilta kaipaan. Pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mitä mahdollisuuksia Suomi antaa nuorillemme.

Nyt ajatusmaailma on mennyt aivan älyttömyyksiin, jossa kiinnitetään huomiota vain maahanmuuttajien sopeutumiseen.

Voikin olla niin, että Ruotsi saa taas suomalaisista hyvää työvoimaa, kun Suomi ei pysty vastaamaan niihin odotuksiin, mitä suomalaiset maaltamme haluavat, eli työpaikkoja ensisijaisesti, jotta voisivat panostaa perheiden perustamiseen.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kun maahanmuuttaja joka pääsee "päättäjäksi" ajaa maahanmuuttajien asiaa, ehkä jopa pyrkii lisäämään omien "maanmiesten" pääsyä tänne niin se on jotenkin hyvä ja kannatettava asia eikä varsinkaan kansallismielistä!
Kun suomalainen ajaa suomalaisten asiaa suomalaiset ensin tyyliin niin se on kansallismielistä, kamalaa ja ehkä jopa rasistista. Ei voi kun ihmetellä tätä punavihreitten vöyhötystä omaa kansaansa vastaan.

p.s. Börjen kannattais mennä kertomaan poliisille tietonsa myyrmäen räjähdyksen syystä ja motiivista, ne kun eivät tiedä niitä.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Sepä se. En ymmärrä miten suomalaiset ovat unohtaneet juurensa näin äkkiä EU:hun menomme jälkeen.

Marko Parkkola

-- Kun maahanmuuttaja joka pääsee "päättäjäksi" ajaa maahanmuuttajien asiaa, ehkä jopa pyrkii lisäämään omien "maanmiesten" pääsyä tänne niin se on jotenkin hyvä ja kannatettava asia eikä varsinkaan kansallismielistä!

MOT

http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005331938.html

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Eivät nämä mielensäpahoittajat ymmärrä mitä on tulossa, jos nykyinen maahanmuuttajamyönteinen politiikkamme saa jatkua.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula Vastaus kommenttiin #88

Mihin Ritva katosit Facesta? :(

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #95

Moi Markku! En ole facebookissa ollut enää moneen vuoteen, mutta tänne olen tullut takaisin kirjoittelemaan.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula Vastaus kommenttiin #96

Harmi ettet, mutta hyvä kun kirjoitat tänne. :)

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #97

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset