*

RitvaPuolakka

Mikä onkaan naisiaan Leena Meri?

  • Kuva: Wikipedia
    Kuva: Wikipedia

 

Aiemmin tuntematon minulle, mutta viime päivien temmellysten kautta, mielenkiintoni naista kohtaan on herännyt. Wikipedia kertoo näin: https://fi.wikipedia.org/wiki/Leena_Meri

Juristinainen ja hyvä niin. Hän pystyy katsomaan, että kaikki menee lakipykälien mukaan. Vaikuttaa ihan fiksulta naiselta ja hyvältä työparilta Halla-aholle tässä tilanteessa.

 

Sitä en vaan tiedä, mikä Meri on naisiaan. Miten se työpaikkakiusaamisjuttu, jonka hänen avustajansa teki?

 

Kunnioittettavaa joka tapauksessa on, että hän seisoi jäsenistön tahdon takana, eikä lähtenyt loikkareiden matkaan, kun vaalitulos ei miellyttänytkään. 

Mielestäni tärkeä naishenkilö, joka tulee varmasti vaikuttamaan siihen, miten perussuomalaiset jatkossa menestyvät. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Työpaikkakiusaaminen on vakava asia. En Leena Merestä tiedä, mutta ehkä hän on hiljaisuudessa tehnyt sovinnon.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Se on tosiaan vakava asia ja en missään nimessä haluaisi, että minua edustaisi henkilö, joka tähän syyllistyy. Sitä en tiedä, onko asia sovittu, mutta ilmeisesti pitkällä sairaslomalla avustaja kuitenkin on ollut.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ok Risto, tunnet paremmin:) Minua miellytti hänen tapansa ilmaista asioita ja uskon, että hän tässä tilanteessa on Halla-aholle todella tärkeä tuki.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tässä on nimittäin semmoisesta asiasta kysymys, että perussuomalaisista on lähtenyt erittäin paljon fiksuja naisia pois, koska heidän ääntään ei olla kuultu.

Suomen kurjistamispolitiikka jatkuu uuvattien pönkittäessä nykyistä hallituspolitiikkaa ja siksi olisikin tärkää löytää kanava, jolla tätä kehitystä voitaisiin estää.

Olisiko tämä nykyinen perussuomalaiset kanava siihen, että viimeinkin alettaisiin ajamaan oman kansan etua?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Mikä se sitten on? Mielelläni kannattaisin semmoista joukkoa, joka vilpittömästi ajaisi Suomen vähäosaisten asiaa, mutta oma etu näyttää olevan aina tärkeintä. Jopa köyhää kansaa viihdyttääkseen tehdään näytelmä, joka mennen tullen ja palatessa lyö laudalta joka ikisen kesäteatteriesityksen tänä kesänä. Näin paljon nämä päättäjämme arvostavat meitä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #8

Kukaan nykyinen Perssu ei auta asiaa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #12

Ei ehkä nykyinen, mutta entä jos tämä Leena Meri saa uskoteltua meidät naiset siitä, että perussuomalaiset on oikeasti koti-uskonto-isänmaa -puolue, niin voisiko siitä tulla semmoinen?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #13

No ehkä, jos kovin jyystää. Mutta ei ei ja ei.

Käyttäjän ollip1 kuva
Olli-Pekka Jalovaara

Mulle tämä näyttäytyy tällä hetkellä selkärankaisimmalta vaihtoehdolta ja en ole mikään oikeistoradikaali vaan maltillinen. Ehkä myös KD Sarin johdossa. Mutta tärkeätä on se, että se mitä sanotaan, siitä pidetään kiinni ja se vaatii selkärankaa ja kovuuttakin tänä päivänä. Halla-Aho saattaisi olla henkilö, joka ei kumarra pukuherrojen edessä, vaan ajaa sitä mitä sanoo. Aika toki näyttää, mutta montaa vaihtoehtoa ei ole enää jäljellä, joiden puheisiin voisi pätkän vertaa uskoa, anteeksi vain.

Täyttä tuntumaa, muttei varapuheenjohtajakaan tuntunut olevan mahdoton tapaus tai ainakin mahdollisuus poliitikko naiseksi.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Tietenkin se on selkärankaisin, koska laillisella vaaleilla valittu puheenjohtaja on puolueen puheenjohtaja, samoin kuin varapuheenjohtajat. Siitä ei ole kahta sanaa, jäsenistö on puhunut.

Uuvatteja ottaa päähän eniten se, että ne junttasivat huonommin tai sitten oli vaan huonompi vaihtoehto (Sampo Terho) kyseessä, joka hävisi eikä kestänyt häviötään, kun jo perintöprinssin kruunua oli soviteltu päähän.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Meri on selkäranka tässä kokoonpanossa.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Ok, hyvä tietää. Jos hän nimittäin saisi vakuuttuneiksi Suomen naiset, että kannattaa liittyä perussuomalaisiin, niin silloinhan puolue olisi Suomen suurin seuraavissa vaaleissa:)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Mielenkiintoinen näkökulma. Hmmm.... entäs muut puolueen naiset? Ja onko pakko olla nainen vakuuttaakseen naiset?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #14

Nyt on pakko olla nainen vakuuttaakseen naiset. Ainakin minä olen jo niin paljon miesten löperöjuttuja kuunnellut, ettei mene enää läpi. Viime päivinä sitä on oikein valtakunnan "ykkösketjusta" kuulunut presidenttiä myöten, että Auervaarakin jää toiseksi.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #16
Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Muuten asiaan liittyen, jopa urbaani-sanakirjasta löytyy uuvatille tulkinta.

"Uuvatti
Lahtarisika
15.6.2017

Uuvatti tarkoittaa Timo Soinia, Sampo Terhoa, Simon Eloa, sekä muita perussuomalaisista eronneita jotka perustivat oman "uusi vaihtoehto" eduskuntaryhmän.

Heidän käyttämänsä lyhenne "UV" on kansankielellä "uuvatti"

Ehkäpä Uuvatit tajuavat virheensä vähän ennen ensi vaaleja, mutta silloin on myöhäistä katua."

https://www.urbaanisanakirja.com/word/uuvatti/112878/

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Leena Meren henkilökohtainen äänisaalis edellisissä vaaleissa oli 2493 ääntä. Vertailuluku oli 11676,375. Viimeinen sisään päässyt kansanedustaja Uudeltamaalta sai vertailuluvuksi 13308 (Adlercreutz Anders, RKP). Merihän nousi eduskuntaan varasijalta Ruohonen-Lernerin tilalle.

Seuraavissa vaaleissa PS:n kannatuksen laskun ja ehdokkaiden jakaantumisen kahteen leiriin seurauksena Meri putoaa eduskunnasta. Vertailuluku tulee olemaan noin 5 600:n hujakoilla.

On muuten merkille pantavaa, ettei Halla-aho saanut tukea eduskuntaryhmästä juurikaan muilta kuin puheenjohtajistoon nousseilta. Packalen kirjoitti, ettei äänestänyt Halla-ahoa ja myös Niikko kertoi blogissaan äänestäneensä jotakuta muuta.

Jussille on toki muutenkin vaikea alku: hallitukseen ei päässyt vaikka olisi kuinka halunnut, eduskuntaryhmästä lähti 60 %. Niistä jotka eduskuntaryhmään jäivät, osa ilmoitti jääneensä vain, kun UV-ryhmästä kukaan ei ollut pyytänyt. Eduskuntaryhmään jääneistäkin liki puolet olisi blogien ja lehtilausuntojen mukaan halunnut puheenjohtajaksi jonkun muun.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Linkistä löytyy Jussi Halla-ahon ja Leena Meren esiintyminen puoluehallituksen kokouksen jälkeen lehdistölle. En ole ennen nähnyt Merta esiintymässä.

Selkeä ulosanti, rento, mutta jämäkkä. Hyvin uskottavan oloinen, mutta samaa kuvittelin Sampo Terhosta. :)

Halla-aho oli myös tuossa hyvin rennon oloinen. Tuli sellainen tunne, että ottaa uuden roolinsa tosissaan. Jaksoi vastailla kysymyksiin asilalisesti ilman sarkasmia, joka on hänelle ollut tyypillistä. Ymmärtää,varmaan, että ei voi jatkossa vain kettuilla toimittajille.

https://www.suomenuutiset.fi/puoluehallitus-paatti...

Toimituksen poiminnat